זקוק לעזרה דחוף!!

זקוק לעזרה דחוף!!

אני אמור לקבל אישור עבודה לקנדה אבל האישור מתעכב כמה הרבה זמן הרבה יותר ממה שהבטחו לי !!! מישהו יכול להגיד כמה זמן לוקח תהליך כזה ????? כי אני הבנתי שהוא אמור לקחת משהו כמו 2-3 שבועות לא יותר מקווה שלא עבדו עלי ...

בדרך כלל אישור עבודה של HRSDC

נמשך 3-8 שבועות, אורך התקופה תלוי בסוג המקצוע, בהססטוריה של המעסיק מולם, וכן באיכות הבקשה לחוות דעת שהמעסיק מילא וטיב הניסוח של המכתב הנילווה.. באחרונה ראיתי כאלה שאושרו גם תוך שבועיים מתאריך הבקשה. יש מקצועות שפטורים מהבקשה כגון עובדי תעשיית התוכנה שלגביהם יש הליך אחר שנמשך פחות משבוע, וכן מועברים בתוך קונצרן או עובדי דת.

למושבניק תודה ! אבל ככה...

תפקדי הולך להיות איש מכירות אמרו לי בחברה שהתהליך לוקח בין שבועיים למקסימום מקסימום חודש וכבר עבר יותר... וגם אמרו שאישורים קודמים לקחו 2-3 שבועות אז מה יכולה להיות הבעיה ? אולי זאת התקופה? או שמעסיק בקנדה לא ממש לחוץ לעובדים? בקיצור במי זה תלוי ? תודה!!

תלתל11

New member
איש מכירות?

שתי אפשרויות- 1. מדובר במוצר ייחודי ביותר, שאין בנמצא אנשי מכירות קנדים שמסוגלים לשווק אותו ולכן המעסיק מבקש אישור להביא עובד מחו"ל. 2. מבלבלים לך את המוח, כי אנשי מכירות יש כאן בשפע וזה לא תפקיד שבד"כ יקבל אישור מ-HRDC לויזת עבודה. זה קשור איכשהו לתמונות שמן?

ממש לא תמונות שמן...

אבל מה רע שעמתי שאפשר לעשות הרבה כסף... אבל זה במכירות של מוצרי ים המלח וזה לא אישור ראשון שמוצאים כול עובד אצלם מקבל אישור עבודה ...

joe2b

New member
רן - איפה התוכנה שלך לזיהוי ../images/Emo191.gifים ???

למעלה