זקוק לעזרה דחופה.....

אלדר

New member
זקוק לעזרה דחופה.....

אני די חדש בפורום וקורא מידי פעם תגובות לא כל כך מעניין אותי הפירוש של החלום אבל מה שכן מעניין אותי זו הדרך מה קורה אם אתה חולם חלום צלול אבל שהוא לא אומר כלום? כאילו אתה חופשי לעשות כרצונך אבל בלי הסבר או פרוש? מזה אומר? כשאני חולם חלום כזה אני לא מקבל מסרים! זה כאילו אני נמצא בתוך חלל או בועה מוגנת ששום דבר לא יכול לחדור דרכה.. אז אני חושב שזה משהו בלי פירוש הוא שאני צריך הגנה מסוג כלשהו פנימי... הוא כל דבר דומה... יצא לכם פעם לשמוע על מישהו שחולם חלום ´רגיל´ אבל יחד אם זות הוא לא ´רגיל´? כאילו אני מתכוון לכך אני חולם חלום הנשמה שלי רוצה שהחלום הזה יראה לי את זה וזה וזה כדי לגמור את החלום אני צריך לעשות מה שאני אמור לעשות בחלום עצמו אבל בחלום אני יכול לעשות הכל! לעוף לזוז לחדור קירות לדבר וכו... רק מה שמשונה אני לא יכול לצאת מימנו בלי לסיים אותו וזה מצריך לעשות את מה שאני אמור לעשות בחלום הרגיל! אבל אולי זה בגלל שאני חולם עתידות? אז אני חולם עתיד ובאותו זמן אני יוצא החוצה לשוטת רק שאני צריך לבצע את החלימת עתיד הזו???? מישהו יכול לעזור לי??? אני בבעיה מכל חלומות העתיד שלי! הכי מוזר זה שאני חלמתי משהו אני מנסה לעשות הכל ועושה כדי שהחלום לא יקרה אבל בתוכי אני מרגיש שאני רק מתקרב אל החלום והגשמתו... זה מאוד מוזר... זקוק לעזרה...

זה באמת נשמע דחוף -

למרות שלא הבנתי כלום. זה נשמע כאילו משהו מרגיש לך מאוד דחוף. אבל אם אני לא הבנתי, בטח גם קוראי-פורום אחרים לא הבינו. אני מציע שתכתוב לנו שוב, בצורה פשוטה וברורה יותר, טוב? אני בטוח שכל מי שיכול לעזור לך פה, יעזור לך. שלך, בן

אלדר

New member
לפחות אתה עונה לי בן....

יפה אז אני יסביר אותי... אז ככה! יש לי חלום שבו אני חולם את העתיד שלי! על לפה מבין?? אני חולם בו מה שיקרה לי בלבד (לרוב) הוא מתחיל במקום מסויים וצריך להגמר במקום אחר... וזה קבוע.. אני חולם ואני יודע שאני חולם! אני יכול לעשות מה שאני רוצה לעוף לדבר וכו.... מה שאני לא יכול לעשות זה לא להמשיך אותו... אז אני מתישהו ממשיך אותו... עכשיו אני ירחיב קצת... אני חולם חלום כזה ואז יש טלפון (לרוב זה מאיר אותך משינה) אני מתאורר אבל עדיין ישן אני רואה את החדר אבל עדיין חולם! אני ממשיך לחלום שלוש שעות כשאני ער.. לא שמעתי על חלום שנמשך יותר מכמה שניות אבל זה היה יותר משלוש שעות! שאלתי את אמא שלי אחרי זה מתי היא התקשרה וראיתי מתי התאוררתי כדי לרשום את החלום ואני חלמתי אותו שלוש שעות זות אומרת החלום במציאות צריך להיות 3 שעות! וזה ממצב של חצי ערות! וזה לא הכל! זה חלום שהולך להתגשם ניסיתי הכל כדי שהוא לא יקרה וכנראה עשיתי הכל כדי שהוא כן יקרה! כי אני מרגיש שזה הולך ומתממש למרות שבעיגיון זה לא נראה ככה! ויש עוד הרבה... אבל זה כרגע...... הבנת?? אור ואהבה בן... שלך tksr

אלדר, תן לי טיפה זמן,

יש לי בעוד שניה פגישה ואח"כ שיעורים ברצף... הלילה אני אשתדל מאוד לחזור לפורום ודבר ראשון לקרוא את דבריך (שאני בטוח שהפעם אוכל להבין אותם) ולראות אם אני יכול לעזור במשהו... אני מקווה שאוכל... בתודה וסליחה, בן

או.קיי, תן לי להבין -

*** אתה חולם חלום מסויים שחוזר ונשנה ובכל פעם זה אותו חלום. *** בחלום הזה אתה יודע שאתה חולם ואתה יכול לעשות בתוכו כל מה שאתה רוצה - למעט דבר אחד: להימנע מלהמשיך את החלום. כלומר, אתה חייב להמשיך אותו בסופו של דבר (גם אם אתה מתעכב בדרך) עד לסופו הקבוע והידוע מראש. *** במהלך החלום אתה אפילו... וכאן כבר אני לא בטוח שהבנתי, אז אחת משתי אפשרויות: 1. אתה חולם שיש טלפון ואתה מתעורר לתוך החדר שלך, אבל בעצם אתה ממשיך לישון; 2. יש טלפון במציאות (תמיד במהלך החלום הזה) ואתה מתעורר ורואה את החדר שלך, אבל בכל זאת אתה ישן וממשיך לחלום. *** החלום הזה הולך ומתגשם ומדובר במשהו שאינך רוצה שיתגשם. עשית כבר כל מיני דברים בנסיון למנוע ממנו להתגשם, אבל בעצם עשית כל מיני דברים בשביל שהוא כן יתגשם. וכמו שזה נראה עכשיו, אין שום דבר שבעזרתה תוכל למנוע ממנו להתגשם. זהו, זה מה שהבנתי. אני משוכנע שהפעם הבנתי יותר, אבל לא בטוח שהבנתי נכון. סביר להניח שטעיתי לפחות בנקודה או שתיים. אז עכשיו, כשאתה מבין מה אני מבין ומה לא, אנא, אשר את הבנתי או תקן אותה, כדי שאוכל להתייחס ולעזור כמיטב יכולתי המוגבלת. שלך, בן נ.ב.: מצטער שאני כזה קשה תפיסה, אבל אני באמת משתדל.

אלדר

New member
הבעיה לא בך בן...

הבעיה היא שרוב האנשים לא מוכנים להודות שקיים חזיית עתיד בדרך חלום! כן אתה טעית בכמה נקודות.... ואני יסביר אותן עכשיו... אז ככה דבר ראשון החלום הזה לא חוזר על עצמו.... זה כל הזמן חלום אחר! ושונה מאוד.... ומה שמקשר את כולם ביחד זה שהם חוזים את העתיד שלי! כאילו מה שקורה בחלום יקרה ואני יחליט אם אני רוצה בו או לא... (כנראה שאני לא מצליח לשנות את מה שיקרה בחלום המסויים שדיברתי עליו בגלל שאני כל כך רוצה שהוא יתגשם..) אז בן אתה מודה שיש אנשים אם יכולת לחלום את העתיד שלהם? כאילו לראות בחלום מה שיקרה להם? כדי שהם יוכלו לשנות את זה??? כי זה בדיוק מה שיש לי... ובקשר לטלפון הוא קרה במציאות ולא בחלום! ישנתי והיה טלפון וזה קטע את הקטע של האשליה עצמה וככה במקום לחלום כמה שניות זה היה 3 שעות של חלום כי כשהוא עבר עוד זכרתי אותו בבהירות גדולה ושאלתי את אמא שלי מתי היא התקשרה זה היה בדיוק 3 שעות! ועוד פעם בן החלום משתנה כל הזמן זה לא חלום אחד! זה אוסף ענק של חלומות העתיד שלי שכל הזמן משתנים לאיך שאני משנה אותם אם אני חפץ בזה... בשאלה שלי מהאתחלה היא האם חלום עתידני שאפשר לעשות בו הכל חוץ מלא לעשות כלום כי הוא חייב להגמר הוא חלום צלול??? כי אם התשובה תהיה לא אז אין לי מה לחפש כאן... כי הגעתי לכאן כדי לדעת מה זה החלומות האלה צלולים או לא... אם לחלום עתיד זה צלול אז אני יכול לשאול על החלומות אבל אם הם לא אז למה להתריח אותכם??? אור ואהבה בן... שלך tksr

אם בזמן החלום אתה יודע שזה חלום,

זהו חלום צלול. כמובן, יש דרגות שונות לצלילות. עכשיו, תן לי לבדוק אם הבנתי: אתה חולם על העתיד שלך. במהלך חלומות אלה אתה יודע שאתה חולם. אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה בתוך החלום, מלבד מאשר להימנע מלהמשיך אותו, להגיע לסופו. אתה גם לא מצליח למנוע את הגשמת העתיד שחלומות אלה מנבאים לך עליו. האם הבנתי הפעם נכון, סופסוף?!?! יש משהו שבכל זאת לא הבנתי: האם אתה יכול, בעזרת החלומות האלה, לשלוט על העתיד שלך? ואם כן, אז איך? לגבי שינוי העתיד, יש לי רעיון שאולי יתרום לך משהו ואולי לא (אני מקווה שכן): נסה לשים לב לכך שאתה חולם גם את עצמך, בכל רגע ורגע. העתיד שאתה חולם - כשאתה חולם על העתיד - הוא העתיד של ה"דמות" הנוכחית שלך; זו שאתה חולם אותה ברגע זה ממש. אם רצונך לשנות את העתיד, שנה מעט את עצמך (חלום "אני" אחר מעט) - וראה שגם העתיד של "אני" זה משתנה, ביחד עם ההווה... מקווה שזה יעזור לך במשהו. עדכן אותי, טוב? שלך, בן

אלדר

New member
אז בן ככה..

רק מחלום אחד אני לא מצליח לשנות אותו... כאילו מה שאני חולם וזה עוזר לי בחיים או לא משנה כלום אני משאיר כמו שהוא.. יש חלום אחד שחלמתי שרציתי כל כך שיקרה... אבל ראיתי באותו זמן שזה לא יקרה... אז עשיתי הכל נגדו ואני מרגיש שהוא רק מתקרב למימושו... הוא קשור למישהי שאני יצאתי סוף סוף בגללה מדיכאון של שלוש שנים!!! אז אני לא רוצה איתה קשר... למרות זות הנשמה שלי מחוברת אליה כנראה.. כי אני עוד פעם נכנס לזה!! אני לא רוצה בזה... איך אני אמור לשנות את זה?? שגם העתיד שלי לא קבוע כמו אחרים??? אור ואהבה בן... שלך tksr

אלדר, אתה יכול לעשות מה שתבחר...

זה לא חייב להיות "או - או", אני חושב. להיות בדכאון בגללה... זהו מרכיב אחד אפשרי, להשתנות בעצמך... זהו מרכיב אחר אפשרי, להשתנות לכאן או לכאן - יש הרבה אפשרויות... אם אתה שולט בעתידך דרך החלום או בכל דרך אחרת, השתמש בכך כדי לשנות מרכיבים שונים, רצוי כאלה שמגיבים לנסיונות השליטה שלך... לדוגמא, אינך חייב להימנע מהקשר איתה - במיוחד אם זה לא מצליח לך... יש לך אפשרויות נוספות, כגון: לשנות את התפקיד שאתה משחק בחייה ובחייך; לשנות את התפקיד שהיא משחקת בחייה ובחייך... החלום רק מציב בפניך מידע מסויים עם אפשרות לשינויו. כאשר אתה מנסה לשנות פרמטרים שאינם פתוחים לשינוי, אתה נעשה מתוסכל ופוחד. זה הופך להיות משהו מיסטי כזה, חסר-סיכוי כזה - ויוצר רגשות שאינם תורמים לך דבר ואינם מקדמים אותך לשום מקום. ראה איזה פרמטרים כן ניתנים לשינוי - ושנה אותם. זכור מדוע אתה עושה כל זאת: אתה רוצה להרגיש טוב. אין לך כל מטרה אחרת. אז תרגיש טוב, על-ידי כך שתעצב את חלומך - גם זה שמכונה "ערות" וגם זה שמכונה "חלום" - בדרך שפתוחה בפניך ומוצאת חן בעיניך. ואז תקפוץ לתוכו ותהנה מכל רגע. אתה נשמע לי בנאדם מאוד רגיש ומאוד מיוחד. אני מאחל לך אהבה והצלחה בכל בחירה שלך, בכל חלום שלך. שלך באהבה, בן

אלדר

New member
בן תודה רבה.....

אז ככה שזה יכול להיות רעיון מאוד טוב.... רק מה שמוזר ההוא.. שלמרות שזה ככה... אנשמה שלי בחרה לה כבר מה לעשות... ומה שצריך יקרה... אני בוחר איך ומתי... אבל אמור לקרות... אלה אם אני בוחר בבריחה כמו התאבדות... וכו... בלי זה אין בררה אלה להמשיך אם זה.... לבחור מתי ולקבל את זה... רק שאני כבר אהבתי אותה מאוד... גם בחלום וגם במציאות.. וגם בגלגול שעבר...ויותר מזה... היא אמורה לעזור לי ללמוד את ה´שיעור´ בגלגול הזה... את זה אני יודע כבר.. אז ככה שזה לא הלך עד עכשיו איתה הינו קרובים ידידים כאלה אבל לא יותר... עד שעזבתי את החברה שלה אמרתי לה כמה דברים לא נכונים... היא גדי ככה שזה מאוד אופיני לה להתפרץ ככה עלי... בקיצור לא חשוב היא לא נפגע מזה... רק לא מוכנה לדבר... כיבלתי מימנה מסרים ומשהו שמעלנו (מין רוח או גורל או ישות או הנשמות שלנו) אחד אל שניה.. ככה זה ואני רואה את זה מלאה מאוד פעמיים! ויש לזה תיעוד! ככה שזה בלתי נימנה להתגשם הבעיה היא שאין בי כוחות להתנגד או לא להסחף ואני מדרדר מאוד עכשיו בזמן זה.. אני יותר פגיע עכשיו מימנה ומכולם... אני משתנה (תאומים אם ירח בסרטן כולל מאדים ומרקורי ככה שאני מאוד רגיש וזה מובעה בכתיבה והדיבור שלי כל הזמן...) אז ככה שאני מעוד לא רוצה ליפול חזרה! היה לי שתי נפילות כלליות בגוף וברוח ובנפש... כללית כמעט הגיע סופי... הייתי מאוד מחובר לתחושות שלי לנשמה שלי ולעולם כולו... שקיבלתי מסר! לחיות! איך אני יכול להתעלם מזה? ועוד להתגבר? ועוד לבד??? תחשבו על זה! אם כל החלומות אין ביכולתי להשתנות... אני לא יודע דרך חיים אחרת כדי לחלום אותה שהיא תקרה או כל דבר.. אני יודע מה אני ומי אני ומה קורה איתי.. אין לי מושג לגבי עתיד והוא לא חשוב.... לא לי! אז ככה שזה מאוד תלוי במה שיקרה... והחלומות חזו לי שלוש דברים! כולם מגיעים למקום אחד של קשר איתה! אחד שדרך הטובה והרגילה.. שני בדרך הקשה של פרידה ריב ושהיא תחזור.. והשלישי הוא שזה יקרה בלי כל זה ובלי להכיר אחד את השני... ככה שהשלישי כבר גמור לא יתקיים וגם הראשון.. אז השני נשאר... לא היה לי חיזוי שכל זה לא יקרה... כי זה אסור! הנשמה בחרה בלידה אותה איתי!! והנשמה שלה קיבלה את זה... כי אני אמור לעשות משהו אחר לה... רק מה שמתריד הוא שנשמות אחיות או תאומות לא מסתדרות בגלגול השני ביחד.. יש להם הרבה מאוד בעיות ובמיוחד בחברה.. וזה קרה!!... אני בבעיה של נפילה כי אני קרוב לזה בלי שהיא מציקה לי... מקווה שזה מספיק.. ותודה... בדרך החלום זה יכול לתת משהו... אם אני יצליח לישון מספיק זמן כדי להרגע ולחלום! (פחות משש שעות לא מספיק לי...) עזרת לי מספיק... יותר מרוב הפורומים והאנשים בכלל (הרבה מאוד ניסו לעזור לי רק בלי הצלחה כי אי אפשר כמעט... אז תודה) אור ואהבה בן... שלך tksr

למעלה