זקוק לעזרה דחופה

איצאל

New member
זקוק לעזרה דחופה

שלום לכולם, אבי חולה אלצהיימר כבן 80. עד לפני כשבועיים חי עם בת זוג שטיפלה בו במסירות בביתה, עד שהיא נשברה. אבי הועבר לבית אבות, שלהערכתי היה טוב ויוקרתי , ושוכן במחלקה לתשושי נפש. לקצר את הסיפור - זוועה ! לא תשושי נפש כי אם מחלקה סיעודית עם כוונה להפוך למחלקה לתשושי נפש בעתיד. ללא כח אדם מספיק ולא מתאים. אבי מתהלך ושולט בצרכיו. החלטתנו לנסות להחזירו לביתו הפרטי עם מטפל פיליפיני. העובד יעמוד לרשותנו כבר מחר, ואני חייב המלצה על רופא פסיכיאטר מתאים כדי להחליט על תרופות מתאימות שיאפשרו להחזיקו בבית. במוסד בו הוא נמצא כעת הוא מטופל בקלונקס , ונראה לנו שהתרופה לא מתאימה לו. הוא החל להתהלך בכבדות, בעיות בעשיית צרכים, וכל זה תוך פחות משבועיים. אני מודע שאין לפרסם כאן שמות רופאים - אנא שילחו לי המלצות לתיבה הפרטית, או ל [email protected] תודה !

קורנית

New member
איצאל שלום

ברוך הבא... עם כל העצב והצער שבברכה. הלוואי ולא היית צריך אותנו. ולעניין - אם לא תכתוב באיזה איזור אתה גר, יקשה עלינו לעזור. דבר נוסף - אם אביך ניצול שואה, כדאי לפנות ל"עמך" בעיר או איזור מגוריך. יש שם עזרה גדולה, גם פסיכיאטרית. תחזיק מעמד.....

s1a1

New member
שאלה לקורנית

ראיתי בתגובתך לאיצאל שיש עזרה ב"עמך" לניצולי שואה, האם ידוע לך מה העזרה שניתנת שם? מאיזה סוג?

קורנית

New member
כן, מנסיון

אמא קיבלה שם עזרה פסיכולוגית, כשעוד היה בזה טעם. פעם בשבוע, שיחות עם אישה נהדרת, ללא תשלום. עכשיו (ובעצם, גם במקביל לפסיכולוגית) מקבלת עזרה פסיכיאטרית. פעם בחדשיים, או לעיתים קרובות יותר אם יש צורך, נפגשת עם פסיכיאטר נהדר, שאחראי על כל הטיפול התרופתי הפסיכיאטרי שלה (לא הנוירולוגי. אבל יש בינו לבין הנוירולוג קשר, שאני מקפידה עליו.). גם זה ללא תשלום. ןחוצמזה.... יש קבוצות עזרה ותמיכה לבני הדור השני...... בהצלחה!!!!

roikatz

New member
קבוצות תמיכה מעמך

היכן אפשר לברר פרטים לגבי עזרה ותמיכה מעמך ברמת גן לדור שני וכן לבני זוג חולי אלצהיימר

zs1957

New member
ברוךהבא לפורום איצאל

שלום רב איצאל אנא כתוב לנו היכן גר אביך כדי שנמליץ לך על משהו באזור מגוריו. זהבה שחם

ענתי44

New member
ברוך הבא איצאל../images/Emo140.gif

http://rofe.co.il/ זה קישור לאתר של רופאים מומחים. צריך לבחור את המקצוע מומחיות ואזור בארץ. אם יש להוריך ביטוח מושלם של קופת חולים אפילו מגיע להם 3 פעמים בשנה החזר על התייעצות עם מומחה.

איצאל

New member
אנו מרמת גן

תודה זהבה על התגובה המהירה, אנו מרמת גן, כל מומלץ מאיזור המרכז יתאים. ושוב - תודה !

רותי57

New member
תרופות

כאשר אבי היה רק בתחילת המחלה ניסינו כל מני תרופות עם המרשם ובלי המרשם תגובות היו רעות הוא לא תפקד כל היום ישן היה לא שקט ואגרסיבי, עד שנעצרנו בתרופה ממוריט 5מ"ג, סרקוול 100 מ"ג, וB12, נכון להיום הוא יוצא עם המטפלת כל יום לטיול , קורא עיתון, ישן בלילות . יכול להיות שזה זמני אך גם אם כך הרי הרווח כולו שלו ושלנו.

למעלה