זקוק לעזרה טכנו עיצובית

kerenl77

New member
זקוק לעזרה טכנו עיצובית

שלום לכולם אני נכנס דרך החשבון של אשתי היות ולי אין חשבון אשמח לקבל עזרה בעיקר טכנית אבל גם עיצובית אני מנסה להכין דף ברכה שבגודלו הוא סטנדרטי A4 בחלקו העליון יופיע מה שנקרא HEADER אני מקווה שקראתי לזה נכון ויש לי רפרנס מצורף להלן קובץ בשם הזה בקצה התחתון של הקשת תתחיל הברכה בשמו של בעל השמחה כאשר חלקן העליון של האותיות צריכות להראות כאילו סיימו ליצור את השם אני מקווה שאני ברור אך למען הסר ספק אני אבהיר שמו של האיש כביכול נוצר מהקשת כ95% סיים להווצר וקיבל את הצבע הסופי נאמר שחור וחמישה אחוז עדיין נוצר בגווני הקשת (אולי השתמשתי באחוזים בצורה לא נכונה אולי 99 ו 1 ) ישנן שתי בעיות 1. הרפרנס שמצאתי הוא באיכות נמוכה וכאשר אני מותח אותו על גבי A4 הוא יוצא מטושטש הגל וכמו כן הקשת יוצאים עם קצוות מפוקסלים על מנת לפתור בעיה זו מצאתי תמונה ברזולוציה גבוהה של שמיים ואני מנסה לשחזר את הגל ואת הקשת בלא הצלחה 2. אני לא בטוח שהרעיון העיצובי שלי הוא הכי מדהים אשמח לרעיונות אני מצרף את הרפרנס אשמח לקבל קובץ PSD שאוכל להמשיך איתו תודה

אני אוהבת את הרעיון

לאיזו מטרה אתה זקוק לעיצוב הזה

kerenl77

New member
תודה

תודה קוקילידה זה סיפור ארוך אבל למען הקיצור של העניין זו ברכה לחבר שעובר למקום עבודה חדש ואני רוצה את זה כקובץ פתוח על מנת לשלב את זה באלמנטים נוספים של אנשים שתורמים לברכה תמונות אייקונים וכו' בעקרון זה מתוכנן ל A4 אבל לפי כמות החומר שנאסוף זה יכול להיות גם A3 או ממש גליון גדול

kerenl77

New member
מי לעזרתי?

היי קוקילידה תודה על המחמאה אבל מה בקשר לעזרה? יש באפשרותך או באפשרות מישהו מכאן לסייע?

היי, אני מצטערת אבל עובר עליי שבוע לחוץ

ואין לי כ"כ זמן עד יום ראשון אני מקווה שמישהו אחר יוכל לעזור

למעלה