זקוק לעזרה ייעוץ

אר נון

New member
זקוק לעזרה ייעוץ

אני מטופל בתיק של תאונת דרכים מלפני כשבע שנים . שבה שברתי עצם בכתף והייתי מקובע כ חודש וחצי (וגם הפסדתי ימי עבודה ). וברצוני גם להוסיף . שלמרות שהשבר התאחה יש לי עדיין מעט כאבים לעיתים קרובות בעיקר בבקרים ו/או בחילופי מזג אויר או בפעילות בחדר כושר מ שום מה העניין נסחב מצידי כמה שנים . הגשתי את העניין לטיפול עו"ד והוא קודם כל הגיש תביעה כדי לעצור את ההתיישנות עכשיו הודיע לי ע"והד . שחברת הביטוח מוכנה לסגור איתי בסכום 15 אלף ש"ח שזה לטענתו בעצם המקסימום שאפשר לקבל על הכאב והסבל . והוא לוחץ עלי לקבל את הגישה הזו והוא טוען שאין לי סיכויים להצליח יותר ( מבן גם וזה בדוק שאין לו חשק כ"כ להילחם בשביל התיק לי משום שגם אם אזכה ביותר מזה אין לו כאן הרבה "בשר " . קשה לי להתפשר על הסכום הנ"ל א. משום שהוא לא כולל את ימי העבודה שהפסדתי( כשעבדתי בעבודות מזדמנות ללא תלושי שכר)ו- ב. מה עם הכאב שמציק לי לפעמים האם אין על כך פיצוי למרות שיתכן ואסבול מכך לכל ימיי..? זקוק ל ייעוץ דחוף ! תודה

אר נון

New member
ושכחתי גם לציין ...

שאת הסכום הנ"ל כבר הציע לי נציג מחב' הביטוח שבא לביתי . לאחר התאונה . וסרבתי . משום שרציתי לראות איך יתפתחו הכאבים והמצב

brcd

New member
תאונת דרכים

התייעץ עם מומחה בתחום האורטופדיה (ייעוץ בלבד ללא כתיבת חוות דעת) האם נותרה לך נכות. אם כן,אל תסיים בסכום זה. אם לא, ואין לך כיצד להוכיח הפסדי השתכרות, דרוש שיפור מסויים של ההצעה וסיים.

אר נון

New member
השאלה האם כאב מטריד שמופיע לעיתים

יכול להיחשב כנכות..? או שנכות היא רק כשיש מוגבלות פיזית כצליעה וכו ...??

אר נון

New member
לא הבנתי בדיוק

א. מה זה בד"כ..? האם יש חריגים..? ב. במקרה שלי אין לי מגבלה בתנועת היד בד"כ שברתי את עצם הבריח בכתף ועד היום בבקרים כשאני מתעורר משינה ישנו כאב מטריד של כדקה עד 2 או כשאני בחדר כושר או בהתאמצות.. מופיע הכאב הזה שוב האם יתכן ולא תהיה לזה התייחסות למרת שהדבר יכול להימשך לכל החיים ..? תודה .. זו היתה שאלה אחרונה בנושא זה

לא הבנתי בדיוק

שלום שוב, אכן בד"כ, זה בד"כ, ויתכן שיהיו חריגים, כי יש לזכור שהתשובה שלי מתבססת על נתונים שמסרת לי מבלי לראות את התמונה השלמה, לבדוק את המסמכים ולראות מסמכים רפואיים שלך, ולכן אני יכולה לענות לך רק עקרונית ולא קונקרטית. זה לא מדוייק שלא תהיה לכך התייחסות, הרי אתה מקבל פיצוי כספי. בברכה,

למעלה