זקוק לעזרה : יש לי את הפאלם הכי עתיק שקיים

harish20

New member
זקוק לעזרה : יש לי את הפאלם הכי עתיק שקיים

תוכנת כלנית... לאחר שכתבתי בו רבות ולא היתה לי יכולת להטעינו הוא פשוט כה (אחרי אינספור הודעות אזהרה) ועתה- למרות שהטענתי אותו לילה שלם הוא מסרב לשוב לחיים... אנא עיזרו לי.. יש חומר חשוב רב שטרם העברתי למחשב מאותם 24 שעות

Ariyeh1

New member
רוב הסיכויים

שהחומר שהיה על המכשיר נחק אם המכשיר לא נטען. אם הדגם הוא אכן Pilot צהדגמים הראשונים הרי שאין לו מטען אלא סוללות אותן יש להחליף עם קבלת הודעת האזהרה. בכל מקרה לא נראה לי שכדאי להשקיע בתיקון מכשיר ישן והייתי הולןך על מכשיר חדש יתכן ויתאים לך Z22 שהוא המכשיר הקטן ביותר והזול ביותר ויתרונו הגדול מבחינתך שגם אם נגמרת הסוללה הנתונים אינם נמחקים. ניתן לרכוש באקסל תקשורת 03-7681500

תודה רבה, אך עכשיו הבעיה היא אחרת

אחרי 24 שעות בהטענה הפאלם נדלק וגם יכולתי לסנכרן אותו. הבעיה היא שהוא מראה כאילו הוא נטען אך למעשה הוא נשאר כמעט ריק כל הזמן. מה לעשות? להמשיך ולטעון? תוך כמה ימים הוא יתגבר על ריקון הסוללה? או שאני חייב ללכת למעבדה. האם הz22 יכול להכיל גם תוכנות gps ? הפאלם שנמצא ברשותי הוא vx שוב, תודה גדולה!

Ariyeh1

New member
כנראה שהסוללה נגמרה

שוב לא כדאי להשקיע בתיקון. אם כי זהו אחד הדגמים הטובים ביותר לדעתי שהוציאה Palm הוא כבר ישן ומיושן. Z22 אינו מגיע עם אפשרות לתוכנת ניווט. אם חשובה לך האפשרות (קח בחשבון שהתוכנה היחידה המתאימה לארץ לא תתעדכן יותר) קנה Tungsten E2 וגם את תוכנת U-Drive. יהיה עליך לרכוש גם מקלט GPS עכברי או Bluetooth.

למעלה