תשובותD:
אני אישית לא מבינה איך אפשר לקנות כלי נגינה דרך האינטרנט בלי לשמוע איך הוא נשמע ואת איכות הצליל. אבל נגיד ש... לגיטרה ראשונה צריך גיטרה נוחה שרצוי שתשמע טוב (בכל זאת אתה הולך להתאמן עלייה ולחרוש אותה מכל הכיוונים אם תתמיד). אני לא מכירה את הדגם הזה ספציפית אז אני לא יכולה לענות לך על השאלה. מה שכן אני ממליצה לך זה לקנות גיטרה מחנות, ולא דרך האינטרנט, ככה אתה יכול לראות בדיוק מה אתה קונה ולא לקנות דרך האינטרנט ולהתאכזב אחר כך (אני יכולה גם להגיד לך שהמחיר הנמוך די מחשיד). הגיטרה הראשונה שלי, למשל, היא של YAMAHA והיא עלתה בסביבות 700 ש"ח. המחיר אומר הרבה על האיכות של הגיטרה. (ברור שגיטרה שעולה 150 ש"ח לא תתקרב לאיכות של גיטרה שעולה 700 ש"ח) ככה שלפי דעתי גיטרה טובה תהיה בטווח מחירים של 400-600 ש"ח (ומעלה, כמובן) ואפשר לראות מיד שהיא איכותית לפי הצליל וסוג העץ. אז גיטרה למתחילים יכולה לעלות 100 שקל ולהישמע רע ולא יהיה ממש כיף לנגן עלייה , והיא יכולה גם לעלות 600 שקל ואתה תהנה מכל רגע שתנגן עלייה, מובטח
זה גם תלוי בתקציב שלך. ואני באמת חושבת שבסך הכל סוג הגיטרה שקונים תלוי ברצון ובכמה תשקיע בנגינה.