זקוק לעזרה קטנה במירב

gurdesh

New member
זקוק לעזרה קטנה במירב

רכבתי במירב את הסינגל האדום, ואני מכיר באופן כללי את המקום. אם אפשר להסביר בכמה מילים איך להגיע 1. לסינגל עם הנדנדה 2. לסינגל הגישרונים אני מתכוון לחנות,אחרי העלייה מצד ימין, בחניון ליד הגן שעשועים. תודה רבה

talctalc

New member
אם אתה עולה מעליית הכורכר

זו שמתחילה ליד תחנת מכבי האש, והופכת לכביש, אז תכנס בשביל רחב (של רכב )ימינה אחרי העלייה, ותחפש מצד ימין כניסה לסינגל. קח בחשבון שלצערינו הזיהוי שלך אמור להתבסס על המווווווווווון נייר טואלט ושאריות קקי של צופים

יורם חן

New member
../images/Emo18.gif קבל עזרה

לסינגל הגישרונים
כאשר גן השעשועים משמאלך, פנה בשביל הראשון ימינה (דרומה) ומיד ימינה לסינגל. ההתחלה קצת מטונפת משאריות של מחנה צופים שהיה שם. לסינגל הנדנדה
כאשר אתה מגיע מהאדום, בחזרה מכיוון הגשר (המכונה גוזמת) חוצה דרך 4X4 וניכנס לקטע הירידה באדום עם המדרגות (מכונה הקמיקזה), עד לחיבור עם השחור, ממשיך עם האדום עד שהוא מתעקל ימינה במגמת ירידה ולוקח ימינה חזק, אתה תראה מימין את הנדנדה. הסינגל מוריד אותך עד למטה, במעבר של התעלה עם הגשר מתכת הצר. סינגל מעולה.

gurdesh

New member
יורם, יש איזשהוא סימון

סס"ל או משהו אחר, שמסמן לי מתי לקחת ימינה ? (לסינגל הנדנדה)

איתי נ

New member
עוד נסיון...

מהצומת של השחור (4274) עם האדום - תתחיל עם האדום לכוון דרום. בכל התפצלות של סינגלים קח את הימני. זה יביא אותך לנדנדה אחרי (הערכה) פחות מ-200 מטרים. אם הגעת לשביל רחב - פיספסת פניה.

למעלה