זקוק לעזרה של המבינים בכרטיסי מסך

זקוק לעזרה של המבינים בכרטיסי מסך

היי יש לי כרטיס מסך - ATI RADEON 9800 SE ומערכת ההפעלה שלי היא XP PRO . הורדתי דרייבר לכרטיס המסך מאתר החברה ומאז יש לי בעייה של קריסת התצוגה באמצע משחקים . מה שקורה זה שאחרי כמה דקות של משחק המחשב פשוט נתקע לי . במשחק סאן אנדראס למשל אני מקבל הודעת שגיאה וכל התצוגה שלי משתנה לבד לרזולוציה של 600X800 - כך גם שולחן העבודה (אבל אחר כך אני עדיין יכול להמשיך לשחק) ב SWAT 4כאשר אני משחק במולטי פלייר ברשת לעומת זאת ,כל המחשב ניתקע לי ואני חייב לעשות ריסטארט למחשב . לפני שהורדתי את הדרייבר זה לא קרה אף פעם והיו אפילו ימים ששיחקתי 10 שעות רצופות מבלי שתהיה אפילו תקלה אחת . אני כבר ממש מיואש !!! הסרתי את הדרייבר והתקנתי מחדש וניסיתי להתקין דרייבר אחר וכלום לא עוזר !!!! אולי עשיתי משהו לא בסדר (?), אז אולי מישהו פה יוכל לתת לי קישור לדרייבר הנכון ו/או לפתור לי את הבעייה. אשמח לקבל תשובות עניניות ומקצועיות ממי שמבין בנושא . צירפתי תמונה של השגיאה . תודה מראש לכולם.

eldarinn

New member
אין ספק שזה מתסכל,

הצעתי אליך היא להוריד את הדרייבר וגם להיפטר מהתכנה של ATI. אחר כך להוציא את הכרטיס ולשים כרטיס ישן במקומו. כשהכל ישוב למתכונת רגילה תכניס מחדש את הכרטיס ותתקין את הדרייבר שלא עושה בעיות.

למעלה