זקוק לעזרה
אני מכין אושפלו לפי מתכון של אהרוני. לדאבוני, החלטתי להתחכם ולהוסיף לנוזלים שמתבשלים עם הכבש (בשלב הראשון של ההכנה) מיץ מחצי תפוז ומעט גרידת תפוז. משום מה זה נראה לי מתאים עם הגזר והצימוקים. עד לאותו הרגע מהסיר עלה ניחוח מדהים, והחל מאותו הרגע יש ריח מאד חמוץ ותפוזי. כבר יותר משעה. האם יש דרך לתקן את הנזק ? הבשר עלה לי המון ואני ממש לא רוצה לזרוק, מה גם שזה אמור להיות ארוחה לסדר עבור המשפחה. אודה לעזרתכם
אני מכין אושפלו לפי מתכון של אהרוני. לדאבוני, החלטתי להתחכם ולהוסיף לנוזלים שמתבשלים עם הכבש (בשלב הראשון של ההכנה) מיץ מחצי תפוז ומעט גרידת תפוז. משום מה זה נראה לי מתאים עם הגזר והצימוקים. עד לאותו הרגע מהסיר עלה ניחוח מדהים, והחל מאותו הרגע יש ריח מאד חמוץ ותפוזי. כבר יותר משעה. האם יש דרך לתקן את הנזק ? הבשר עלה לי המון ואני ממש לא רוצה לזרוק, מה גם שזה אמור להיות ארוחה לסדר עבור המשפחה. אודה לעזרתכם