זקוק לעזרה

גיל עדה

New member
זקוק לעזרה

הקמתי אתר בשם פורטל ה GIS הנקרא בעברית- GIS.co.il הקיצר זקוק להערות, הארות, רעיונות..ביקורות (בונות וגם לא) אז יאללה ביי גיל

בלינה ס

New member
האתר שלך מצויין../images/Emo39.gif

אני נכנסת לשם לפחות פעם ביומיים. ראיתי בדף של הפורום הודעה מגיל עדה וישר קפץ לי לראש- אה, זה זה מהאתר.......אז אתה כבר כמעט מפורסם.. הערה אחת שיש לי - דף הפתיחה קצת עמוס, ויזואלית. כדאי לשפר אותו. כדאי גם להוסיף קישורים לקורסים און ליין, או דפי לימוד כאלה שמסתובבים ברשת הרבה. והלפיץ כמה שיותר כמובן.... שיהיה בהצלחה, וכל הכבוד!

גיל עדה

New member
../images/Emo13.gifתודה

קודם כל תודה רבה, לגבי העומס אנסה לשפר, פשוט רציתי שהכל יעבור אינדוקס של מנועי חיפוש לגבי קורסים און ליין, דפי לימוד אשמח ללינקים איפה ניתן עוד להפיץ? יש עוד פורומים בנושא הידועים לך

barbq9

New member
יש באתר "כניסה למנויים" ...

האם הוא עומד להפוך לאתר בתשלום למנויים בלבד ???

גיל עדה

New member
התשובה היא לא

הכיוון הוא בעתיד הרחוק מימון מחברות מסחריות שיפרסמו החברות נועדה לצרכי כתיבה בפורומים ובניית קהילה ושירותים אישיים (בדומה לתפוז..)

barbq9

New member
אוקיי, תודה! וגם ...

משהו "שנשמט" ממני בתגובה הקודמת: כל הכבוד על האתר המושקע והמקצועי!!

המטיייל

New member
הערות:

קודם כל - כל הכבוד על היוזמה. האתר בהחלט יפה ועשיר. ועכשיו לביקורות (ביקשת, לא?
): לא ברור מה מטרת האתר? כרגע נראה כמו אוסף קישורים. חסר מאוד כמה עמודים כלליים שמתייחסים לתחום ובהם, למשל, מושגי יסוד בממ"ג, שימושי עיקריים (לפי מגזרים), תוכנות מובילות, השוואת תוכנות. במסגרת הכיסוי החדשותי (משמאל) - דאג לעדכון - היום היה כנס של סיסטמטיקס בנושא גיאודטהבייס. אפשר להתעדכן מהאתר שלהם לגבי פעילויות מסוג זה. ושאלה כללית: האם התצ"אות המוצגות אינן מעוגנות בזכויות יוצרים? כמו שאמרתי, סך הכל אתר יפה, מושקע ועכשיו דורש קצת שיפצורים...כה לחי.

גיל עדה

New member
תודה

תודה על המחמאות וההערות , אשתדל להוסיף כל מיני מבואות על הנושא לגבי זכויות יוצרים מדובר בתצא"ות מתוך גלריות אשר נועדו להורדה ולמיטב ידיעתי אין לאתרים המציגים בעיה עם זה כל עוד מצויין שמן ( פרסום)

למעלה