זקוק לעזרה...

זקוק לעזרה...

אומנם אני לא הורה לחייל.. אבל אני חייל בעצמו :) .. לא כל כך קשור לפה אולי אבל זה חשוב לי מאוד! מאוד!! מאוד!!! ואני קצת תקוע בבעיה... ואם יש פה מישהו שיוכל לתת לי תשובה כלשהי או אפילו להפנות אותי למישהו .. זה יהיה מעולה!!! אז נתחיל ככה.. לפני חודשיים התגייסתי לחיל האוויר.. (פרופיל 45 רפואי!) עכשיו התפקיד שלי הוא - נהג רכב ב'... חשוב להגיד ולהדגיש שאת הרישיון הזה עשיתי על חשובני! מכיסי ולא על חשבון הצבא!!! עכשיו אני בתהליכי פסילת תפקיד (בגלל הרפואי.. ) ועכשיו הקצין אחזקה באגף שלי זה שמטפל בעניין של פסילת התפקיד אמר לי שאם אני פוסל את התפקיד נהג בצבא... אז ישללו לי את הרישיון האזרחי! הם באמת יכולים לעשות לי את זה??? למה?? חשוב להגיד שזה לא נפשי! זה רפואי! ואני ממש לא יודע מה לעשות.. כי את התפקיד אני לא יכול לעשות... נכון שאני כן יכול לנהוג.. באזרחות שלי אני נוהג.. אבל נסיעות קצרות... ואת הנסיעות של הצבא הם מאוד ארוכות... וכולם יודעים איך זה.. ככה שאת הנסיעות של הצבא יהיה לי קשה לעשות ואני פוחד שאם אני יפסול תפקיד ישללו לי את הרישיון.. איזה מין דבר זה? מישהו שמע על אפשרות כזאת? זה באמת קיים דבר כזה? הם יכולים לעשות דבר כזה? ואם יש איזה טלפון כלשהו של שאלות שאני יוכל לברר זה יהיה מעולה... כנ"ל גם תשובות של אנשים פה.. אם הם יודעים משהו ... זה מאוווד יעזור לי תודה רבה מראש ערב טוב...

The Blue Fairy

New member
אני חושבת שכדאי לך להתקשר לקצין

העיר שלך ולברר את העניין כי זו נראית לי ממש חוצפה לשלול לך את הרישיון שמימנת מכיסך!
אפשר לשאול למה ה45 רפואי מונע ממך נסיעות ארוכות?

תודה רבה !

והבעיות הן בעיות גב.. ניתוח חשוב מאוד לציין שאת הרישיון הוצאתי לאחר הניתוח.. ולא לפניו

The Blue Fairy

New member
../images/Emo9.gif

גם אני מגייסת לחיל האוויר חודש הבא, וגם לי יש 45
מקווה שזה לא יפסול אותי מהתפקיד. בכל מקרה, תתלונן כמה שיותר מהר..לפני שיספיקו באמת לפסול לך את הרישיון בהצלחה

treeman

New member
אי אפשר לקחת רישיון אזרחי

שמעתי על כאלה שהשתחררו על פרופיל 21 , והרישיון נשאר אצלם, חוץ מזה באזרחות יש נכים קשים, אפילו על כסא גלגלים שנוהגים,לכן לא נראה לי שמישהוא מטעם הצבא יכול לשלול לך רישיון אזרחי.

סמדר בנ

New member
אני ממש בספק

הלואי ומשרד התחבורה היה קפדן באי מתן רשיונות לאנשים שלא ממש מסוגלים לשלוט על ההגה. וכמו שכתבו כאן, יש נכים קשה שנוהגים. אני משערת שבמקרה הכי גרוע, אם באמת יש קשר בין הגורמים, והצבא מדווח על פסילת הרשיון הצבאי שלך, יזמנו אותך למשרד התחבורה. אם אתה רוצה להיות שקט, תבדוק את הנושא עקרונית מול משרד התחבורה. כפי שאמרת, הרשיון שהוצאת אזרחי ולא צבאי.

למעלה