זקוק לעזרה...

• פותח הנושא mf
  • פורסם בתאריך

mf

New member
זקוק לעזרה...

מתלבט בין שלשה מכשירים (ייקנו בח"ל): ipod 20G H10 creative zen touch כולם בנפח של 20 גיגה. הקריאטיב זול משמעותית מהשאר. יותר נכון ב-80$ האפל והריבר עולים אותו דבר. מישהו מכיר את שני הראשונים. אני יודע שהם יצאו רק לאחרונה... המלצות יתקבלו בברכה...

יאיר B

New member
הזן טאצק מיושן. אין לו אחריות בארץ

בכלל. לאיפוד אחריות בינלאומית. ל-H10 אחריות בארץ בתשלום של 200 ש"ח לארקדיה לכל בעיה. אתה צריך לבחור בין אפשרויות מתקדמות חוץ ממוזיקה (H10) או סטייל ונוחיות שליטה (איפוד).

בוזו

New member
הייתי מוריד מראש

את ה-creative. ישן יחסית, עבה מאוד ובלי אפשרויות מיוחדות. אם חשוב לך רדיו, תצוגת תמונות וקבצי טקסט - לך על ה-iriver. אם יש לך mac, אז אין לך התלבטות בכלל

ykro

New member
אפשר לשלם לארקדיה 200 שח ולקבל..

אחריות לשנה? זהו, רק 200?

יאיר B

New member
200 ש"ח לכל בעיה שתהיה לך.

לארקדיה אין מעבדה לתיקון בארץ והם שולחים הכל למטה איריבר בהונג-קונג. אם קנית דרך ארקדיה - יש לך אחריות דרכם ולא תשלם. אם קנית דרך מישהו אחר - תצטרך לשלם לארקדיה את הוצאות המשלוח והטיפול, אבל לא תשלם על האיחריות (אם תוכל להוכיח שהמכשיר באחריות: קבלות וכאלה). הוצאות המשלוח הן 200 ש"ח לכל פעם שהמכשיר ישלח לחו"ל. אין הרבה סיכוי שתצטרך את האחריות, אבל אם המקרה תצטרך, שתדע שיש אפשרות לעשות משהו. בקריאייטיב וסוני לשמשל, אף אחד לא ידבר איתך אם לא קנית את המכשיר אצל היבואן.

Speed King

New member
לגבי הZen Touch

אני קניתי את הנגן הזה ואני די מרוצה ממנו, לדעתי, מי שחשובה לו רק איכות השמע, ומוזיקה שמורידים מהדיסק הקשיח, אז זה הנגן המתאים.

RoiRoi88

New member
גם לי יש Zen Touch...

אני מאוד מרוצה ממנו.. הוא לא מיושן בכלל וההפעלה שלו דומה ל-IPOD. חוץ מזה, אני בחרתי בו בגלל שאיכות השמע בו היא הכי טובה, וחיי הסוללה הם הארוכים ביותר (כשקניתי אותו לפחות), ומספיקים ל-24 שעות נגינה רצופות.

weird dust

New member
הוא מיושן יחסית

הדיסק הקשיח והמזעור שלו הם לא הכי חדשים בעולם. אין לו זיכרון פלאש שהוא די בגדר חובה היום. אבל מצד שני יש לו חיי בטריה ארוכים הוא מנגן לא רע בכלל ולמי שרוצה דיסק קשיח באוטו הוא יכול להיות בכלל מצויין.

bitonano

New member
דעתי האישית היא...

שהנוחות ב-H10 עולה על הנוחות של האייפוד, אך שתיהם מאוד נוחים יחסית. ל-H10 יש רדיו והקלטה שאין באייפוד ועיברית רשמית. לאייפוד אמורה לצאת עיברית רשמית בקרוב שהתקנתה לא תסיר את האחריות, אך לא ניתן לדעת מתי...(יכול להיות עוד חצי שנה ויותר). אני הייתי הולך על האייריבר אם לא היתה שום בעיית תקציב, אם הייתי רוצה לחסוך בהוצאות הייתי לוקח את האייפוד. מפה זה ניתן לבחירתך.

למעלה