זקוק לעזרתכם חברי!!

זקוק לעזרתכם חברי!!

אני מחפש אתר על קפריאטי אני מעריץ גדול!!! מישהו מכיר??? דרך אגב אם מישהו מכיר גם אתר של ונוס ווילאמס - אז אני גם אשמח מאוד. ובתקווה שתעזרו לי תודה

רפי2002

New member
כנס לקישורים

יש שם אתר של אחד מחברי הפורום (שצטרך לסלוח לי כי שכחתי את שמו) שהכין אתר עם כל הקשורים לאתרים של שחקנים ושחקניות... שם תמצא את מבוקשתך....

oren987

New member
מר רפי היקר: שמו אורן

ושזה לא יקרה שוב!!!! להזכיר לכולם את כתובת האתר המצויין שלי, שעכשיו הכניס מלא דברים חדשים - שווה לבדוק

רפי2002

New member
אולי

אם תשתתף יותר, אני גם אזכור את שמך.... כמו שאני זוכר את שמם של רוב חברי הפורום, ובראשם כמובן חגי22... סלח לי, אני צריך ללכת לברר משהו כרגע, אז אני אסיים כאן....

rgranit

New member
אורן...

אחלה יוזמה האתר שלך! (גם אני רציתי לפתוח דף דומה אבל תמיד התעצלתי
) בכל מקרה הייתי מקטין קצת את התמונות של השחקנים כי זה לוקח איזה 2 דקות להעלות את הכל, גם לא כל כך הבנתי מה הקשר של הרקע? אבל בסה"כ רעיון יפה

oren987

New member
תודה תודה, ומשהו חדש...

אני שמח שאהבת את האתר, ואני מקבל את מה שאמרת על ריבוי התמונות - אבל יש אנשים שבמחשב שלהם, זה לוקח יותר זמן לעלות!!! נכון. ואין לי הרבה מה לעשות בקשר לזה. חוץ מזה באתר שבניתי - הכנתי עכשיו דף חדש ובו כל זוכי הטורנירים הגדולים של השנים האחרונות, כולל הגראנד סלאמים, ואפילו טורנירים שלא חשבתם שקימיים- והזוכים של כל אחד ואחד מהם!!!! שווה לבדוק - כי זה ממש מגניב, ויש שם קישורים לכל אתרי הבית של עשרות טורנירים חשובים בעולם. אתם חייבים לראות (הקישור נמצא בצד שמאל של דף הבית באתר).

hadar_ak

New member
האתר הכי רישמי

יש אתר - www.capriati.co.uk אמנם הוא לא רישמי, אבל הוא בעל מסורת ארוכה, מנהל אותו בריטי אחד שיודע הכל ומעדכן על הכל. לא מזמן אפילו ג´ניפר בעצמה הכתיבה לו הודעה והוא פרסם אותם. אתר שווה בהחלט לכל מעריץ!
תהנה!

למעלה