זקוק לעזרתכם עם בחירת מכשיר לילד אוטיסט

יש לי בקשה לכל ה"גאונים" שאוהבים לעשות העתק הדבק בבקשה אל תגיבו לפוסט הנ"ל כי אני מחפש דעות ולא מפרטים
אם הייתי מעוניין במפרט הייתי מגגל את זה לבד .. תודה

בעוד שבועיים יש לבן שלי יום הולדת (11) ואני מתחיל להפנים שהילד חייב לפחות מכשיר טמבלפון בסיסי בשביל להיות זמין במקרה והוא יברח לי\לבצפר כשיוצאים איתו לרחוב

אני בכוונה מעדיף מכשיר פשוט כי אני לא רוצה לרכוש מכשיר חכם מה שאומר מסך שעלול להישבר תוך שבועיים או יישכח באיזה מקום כי הילד לא יודע לשמור על הרכוש שלו

האמת שיש לי 3710 תקין בבית אבל אני לא מתלהב מהעובדה שיש לזה מטען שהוא עלול לשבור לו את הפין הקטנטן (יש לי רק 2 מטענים כאלו כרגע :LOL:)

מצאתי בחנות שלא רחוקה מהבית שלי (מול ביה"ח וולפסון) שני מכשירים מעניינים
נוקיה 6300 4G ונוקיה 8110 4G
היתרון של ה8110 זה כיסוי למקשים שימנעו ממנו להרוס אותם (החיסרון שהוא עלול לשבור את הכיסוי דיי מהר) ומצלמה סבירה עם אופציה לסוג-של תמיכה בוואטסאפ (KAIOS)
ה8110 במבצע במחיר 200 שח וה6300 במחיר 250 שח

אני צריך ליצור קשר עם החנות טלפונית ולברר לגבי דבר אחד קטנטן כי זאת חנות שמתמחה בעיקר בטלפונים כשרים ואני לא בטוח אם המכשירים יתמכו בסים רגיל למרות שבאתר שלהם הם רשמו שיש אופציה לשני הסוגים - כשר ו"לא" כשר

לוייםLEVIM

Well-known member
יש לי בקשה לכל ה"גאונים" שאוהבים לעשות העתק הדבק בבקשה אל תגיבו לפוסט הנ"ל כי אני מחפש דעות ולא מפרטים
אם הייתי מעוניין במפרט הייתי מגגל את זה לבד .. תודה

בעוד שבועיים יש לבן שלי יום הולדת (11) ואני מתחיל להפנים שהילד חייב לפחות מכשיר טמבלפון בסיסי בשביל להיות זמין במקרה והוא יברח לי\לבצפר כשיוצאים איתו לרחוב

אני בכוונה מעדיף מכשיר פשוט כי אני לא רוצה לרכוש מכשיר חכם מה שאומר מסך שעלול להישבר תוך שבועיים או יישכח באיזה מקום כי הילד לא יודע לשמור על הרכוש שלו

האמת שיש לי 3710 תקין בבית אבל אני לא מתלהב מהעובדה שיש לזה מטען שהוא עלול לשבור לו את הפין הקטנטן (יש לי רק 2 מטענים כאלו כרגע :LOL:)

מצאתי בחנות שלא רחוקה מהבית שלי (מול ביה"ח וולפסון) שני מכשירים מעניינים
נוקיה 6300 4G ונוקיה 8110 4G
היתרון של ה8110 זה כיסוי למקשים שימנעו ממנו להרוס אותם (החיסרון שהוא עלול לשבור את הכיסוי דיי מהר) ומצלמה סבירה עם אופציה לסוג-של תמיכה בוואטסאפ (KAIOS)
ה8110 במבצע במחיר 200 שח וה6300 במחיר 250 שח

אני צריך ליצור קשר עם החנות טלפונית ולברר לגבי דבר אחד קטנטן כי זאת חנות שמתמחה בעיקר בטלפונים כשרים ואני לא בטוח אם המכשירים יתמכו בסים רגיל למרות שבאתר שלהם הם רשמו שיש אופציה לשני הסוגים - כשר ו"לא" כשר

2720 4G FOLDER במחיר של 390 שקל או נוקיה 6300 4G ב340 שקל
יש גם את המכשיר הזה של ZTE ב255 שקל
כולם עם ממשק KAIOS

עוד שני מכשירים 4G נוקיה 215 225 עם ממשק S30 LITE במחירים של 325/300 שקל בהתאמה

נערך לאחרונה ב:

frankthe2

Active member
אצלינו (כלומר בבנין שאני גר בו) הבן של השכנה כמו הבן שלך אבל הוא התחיל לאחרונה לשחק עם טאבלט. בחצי שנה פרמטנו את המכשיר כבר 3 פעמים כי הילד "חנק" את המכשיר עם התקנת תוכנות, כל פעם שפרמטנו כמובן שהילד בכה שהתוצאות נמחקו וכו'. עכשיו גם האימא מתחילה להבין שהילד צריך פלאפון כי הוא יוצא מהבית וכו והיא בדיוק בהתלבטות כמו שלך. בגלל שהילד מצליח לשחק עם הטאבלט יש התלבטות האם לקנות מכשיר אנדרואיד בסיסי או מכשיר כמו שכתבת.
בכל אופן מהנתונים שאתה היצגת לדעתי ה 6300.
ה 8110 דגם ישן יותר, המכסה שלו הוא מכסה פעיל - מפעיל את הטלפון וסוגר שיחות אבל שביר לחלוטין כך שזה יתרון חסר משמעות בעיני (אם זה יתרון בכלל). ה 6300 מהיר יותר כי המעבד טוב יותר. מפרטים אמנם לא מדברים אליך אבל הנה קישור להשוואה בין המפרטים:
דבר שני - סרטונים
6300
8110

היה לילד שלי מכשיר סמסונג ישן עם תושבת סים גמורה ששימש כטבלט וגם אצלו הייתי צריך למחוק כל כמה זמן כי הוא לא היה מפסיק להתקין דברים , גם לאחר חסימת החשבון (היה מוצא דרכים לעקוף) ולפני כחודש הוא החביא אותו והוא לא זוכר איפה ולי יש שקט מזה אז אני לא מחפש .. חחח
והיה לו גם לפטופ שעבר כמה וכמה פרמוטים עד שנמאס לי לשלוח למעבדה לסידור ועזבתי בצד כי כמה כבר אפשר
היה לו גם מחשב שולחני שיום אחד הוא החליט לפרק אותו ואת המסך לרמה של מיחזור אלקטרוניקה

יש לי איזה סוני L1 בצד שמי שהביא לי אותו לא זוכר מה היה לא בסדר איתו אבל אני מעדיף מכשיר טמבלפון כשה8110 אמנם עם מעבד שטיפה חלש מה6300 אבל יש לו מצלמה סבירה (2MP) לעומת ה6300 (VGA)

אם היה אפשר להטעין את הנוקיה 3710 דרך הUSB הייתי מביא לו אותו וזהו

טוף .. נראה לי שאני אנסה למצוא השבוע יום שאוכל לקפוץ לחנות ללעשות אנ-דנ-דינו על המקום ...

frankthe2

Active member
היה לילד שלי מכשיר סמסונג ישן עם תושבת סים גמורה ששימש כטבלט וגם אצלו הייתי צריך למחוק כל כמה זמן כי הוא לא היה מפסיק להתקין דברים , גם לאחר חסימת החשבון (היה מוצא דרכים לעקוף) ולפני כחודש הוא החביא אותו והוא לא זוכר איפה ולי יש שקט מזה אז אני לא מחפש .. חחח
והיה לו גם לפטופ שעבר כמה וכמה פרמוטים עד שנמאס לי לשלוח למעבדה לסידור ועזבתי בצד כי כמה כבר אפשר
היה לו גם מחשב שולחני שיום אחד הוא החליט לפרק אותו ואת המסך לרמה של מיחזור אלקטרוניקה

יש לי איזה סוני L1 בצד שמי שהביא לי אותו לא זוכר מה היה לא בסדר איתו אבל אני מעדיף מכשיר טמבלפון כשה8110 אמנם עם מעבד שטיפה חלש מה6300 אבל יש לו מצלמה סבירה (2MP) לעומת ה6300 (VGA)

אם היה אפשר להטעין את הנוקיה 3710 דרך הUSB הייתי מביא לו אותו וזהו

טוף .. נראה לי שאני אנסה למצוא השבוע יום שאוכל לקפוץ לחנות ללעשות אנ-דנ-דינו על המקום ...
עדכון - השכנה דיברה איתי עכשיו על הילד, היא נתנה לו את הפלאפון הישן שיאומי 5 או 6 לא ברור איזה דגם מדוייק, איכשהוא הילד הצליח להרוס את הפלאפון, איכשוהא הצלחנו לפרמט את המכשיר, ואז התברר שהבטריה לא תקינה, ואז הסתבר שאני צריך לפרמט גם את המחשב הנייד כדי שהילד יוכל לעבוד מחדש על המחשב. הילד מאוד רוצה פלאפון אנדרואיד וכנראה שהשכנה תוותר על רכישת טמבלפון. מה אצלך? לאור ההערות החכמות שלויים נתן. מה החלטת לעשות?

עקב מצב נפשי ירוד (שלי לא של הילד) החלטתי לרדת מהכאב ראש הזה עד לאחר תחילת שנה"ל
יש מצב שאני אבדוק את הסוני שיש לי בצד ואם אין לו באמת בעיות אז פשוט ארכוש כיסוי ספר ואקווה לטוב

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
עקב מצב נפשי ירוד (שלי לא של הילד) החלטתי לרדת מהכאב ראש הזה עד לאחר תחילת שנה"ל
יש מצב שאני אבדוק את הסוני שיש לי בצד ואם אין לו באמת בעיות אז פשוט ארכוש כיסוי ספר ואקווה לטוב
בכל מקרה אם תרצה אני מציע את זה טלפון קשיח מהיצרן שבאמת יהיה קשה ממש לשבור ..ועם מספיק תכונות להנות מהפון

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לקח לי כמה שניות לקלוט שזה מכשיר ב390 דולר ולא שקל ..
אין מצב שאני אתן לו מכשיר בכזה סכום ..
:LOL:
זה לא יקר לעומת העמידות שלו...אתה יכול לקנות לו 4 ב400 ש"ח שישברו או את זה או משהו דומה עם עמידות צבאית ..ויחזיק...אם המחיר מטריד אותך יש אופציות יותר זולות וגם עמידות פה

למעלה