זקוק לעזרתכם - רטבים לחזה עוף

ilanvag

New member
זקוק לעזרתכם - רטבים לחזה עוף

שלום חברים, האישה והתינוקת (בת שנתיים) מאוד אוהבות חזה עוף בתנור עם תפוחי אדמה וירקות. הרוטב הסטנדרטי שבדרך כלל אני מכין להן הוא מתקתק - תערובת של דבש, סויה וקוקה-קולה. אני מחפש כל מיני תערובות אחרות, פשוטות וטעימות, אוכל להשתמש בהן בתור רטבים - פשוט לשפוך על העוף בתבנית, בשיטת "שגר ושכח". יוצא לי מדי פעם לאכול כל מיני דברים במסעדות, אבל כמובן שלקבל את ההרכב של הרוטב זה קצת בעייתי. הצעות, בבקשה? בתודה מראש, אילן

בבקשה כמה רטבים שלי

שמן זית, מל"פ מעט פפריקה מתוקה, מעט כורכום, וסילאן או דבש.............ממש נהדר. אני באופן אישי אפפעם לא שמתי קוקה קולה לא אוהבת וממש לא בריא לכם, וגם לא לתינוקת.......... עוד תיבול למשל יש של אוליביה של עגבניות מיובשות שנורא נחמד. עוד תיבול,, מל"פ שמן זית ורוזמרין, או בזיליקום ושיני שום בשפע........... עוד תיבול שלי זה סויה ודבש או סויה וסילאן. רוטב ברביקיו, עוד תיבול, מל"פ, שמן זית מעט, מעט פפריקה מתוקה, מעט מים, וצי'לי או חריף או מתוק חריף מה שאוהבים.......... מקווה שזה מספיק.............

חצצית

New member
רטבים לחזה הודו

הי, רציתי לשאול האם הרטבים האלה מתאימים גם לחזה הודו או רק לחזה עוף? ואם הם כן מתאימים לחזה הודו אז בתנור או במחבת? אודה לתשובה :)

גם לחזה הודו בתנור ויש לי עוד לחזה מוקפץ

עם ירקות וכאלו כל מיני תיבולים אחרים..................

חצצית

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

פתרת לי את כל הבעיות! (שנוגעות לחזה הודו כמובן..)

למעלה