זקוק לעזרת המומחים!

Latent

New member
זקוק לעזרת המומחים!

טוב אז תשמעו מה קרה לי לא מזמן. קניתי שקיק גראס ממקור לא הכי טוב, ואז הייתה תקופה של שבוע שעישנתי כמעט כל יום. 3-4 ראשים הספיקו בד"כ והחומר פעל טוב והכל היה סבבה. ואז יום אחד, אחרי שלקחתי ראש שלישי פתאום התחלתי להרגיש מן הזיות, הכל היה מעורפל, היה לי לחץ חזק על החזה, כל שריר ושריר בגוף שלי החל לרעוד, והיה לי דופק 180. הייתי בהכרה מלאה וידעתי מה אני עושה, ונכנסתי בכוחות עצמי לאמבולנס. הייתי מאושפז בבית החולים יומיים. יש לציין שבאותו ערב אכלתי ושתיתי כמה בירות בין ראש לראש, וגם חבר שלי שעישן יחד איתי היו לו הזיות ותחושה מוזרה וגם דופק גבוה, אבל הוא היה בסדר ולא נזקק לטיפול רפואי. דרף אגב גם לא עשו לי כלום בבית החולים, אמרו שהם משאירים אותי להסתכלות כי מסוכן לשלוח אותי ככה הביתה. מישהו יכול להסביר לי מה קרה לי? אולי דחפו משהו לגראס?

זהר פלד

New member
לקח לחיים - לא מערבבים סמים!

שילוב של גראס ואלכוהול הוא מסוכן ביותר, וחבל שמעט מאוד אנשים יודעים את זה. אלו שני סמים שפועלים בצורה מנוגדת כמעט לחלוטין על הגוף, והתוצאה היא בלגאן שלם. בפעם היחידה שעישנתי אחרי שתית אלכוהול, נשכבתי על שולחן והרגשתי איך כל מולקולה בגוף מושכת לכיון הרצפה. זה היה מפחיד ומגניב בו זמנית. אח"כ התחילה לי בחילה, ואיכשהו הצלחתי לגרור את עצמי לשירותים להקיא... אח"כ כבר הרגשתי יותר טוב. אמנם חלש ועייף, אבל נקי. אני את הלקח שלי למדתי, ומאז ועד היום הכלל שלי הולך ככה: אם שותים לא מעשנים. בנוסף, יכול מאוד להיות שאותו מקור מפוקפק גם השתמש בכל מיני רעלים על הגראס שהוא מוכר, כולנו מכירים את השמועות על ריסוסים שונים... עוד מסקנה - עדיף דילר שאפשר לסמוך עליו. (לא מחדש לך כלום, אני בטוח.)

nitk

New member
אין כמו חיזוקית לשיפור התדמית../images/Emo175.gif

מי שרק התחיל לעשן - לא מומלץ ישערבב אלכוהול יחד עם גראס (ואני לא מדבר על כמה בירות, כמה בירות לא עושות שום דבר!) אבל מי שיודע לשלוט בסאטלה שלו - אין כמו רד בול עם וודקה כדי להוריד את הטעם של הבאנג או את הצימאון של הג´וינט!

זהר פלד

New member
זה דוקא היה אחרי שנים של נסיון...

ושוב, מבחינה רפואית אלו שני סמים מנוגדים. מה שקורה זה שהגראס הולך מכות עם האלכוהול בתוך הגוף, והתוצאות יכולות להיות הרסניות לא רק לסטלה, אלא גם לגוף. בשום מצב שילוב של סמים שונים אינו מומלץ. חוצמזה, כמה בירות לא עושות לך כלום, אבל אני מכיר אישית אנשים שמתשכרים מחצי כוסית יין... אני אישית ממליץ על מים, רק מים, ובכמויות. עוד עובדה שלא ידועה ברבים היא שהגראס ממש מיבש את המשתמש. אם אין לך מספיק שתיה באזור - אל תעשן.

Latent

New member
../images/Emo51.gif

אני יודע שאלכוהול עם גראס זה לא טוב, אבל כמה בירות לא משפיעות עלי כמעט כלל, וגם לא רק התחלתי לעשן. אמרו לי בבית החולים שזו לא תגובה טיפוסית לקנאביס, אני חושד ששמו בגראס אקונומיקה או איזשהו חרא כימי בשביל הסטלה. מקור טוב או לא טוב, אחרי החויה שלי אני לא חושב שאני אגע בזה יותר.

MARMELAD

New member
אני לא מבין משהו

למה לסוחר סמים לשים אקונומיקה בגראס שלך? מה יצא לו מזה שמישהו ימות בגלל גראס שהוא מכר לו? הרי אפשר לעלות עליו בקלות.. ואז הוא מואשם לא רק בסחר אלא גם ברצח, או לפחות הריגה.

Latent

New member
חברים שלי ששמעו על המקרה, סיפרו לי

שלפעמים מוסיפים כל מיני דברים לגראס, כמו חומרי ניקוי וכו´ בשביל סטלה חזקה. לי ולחבר שלי זה עשה מן הזיות מוזרות כאלה.

tiger

New member
אגדות אורבניות.

שמעתי את זה הרבה.גראס מעורבב,גראס מתובל,חשיש עם אופיום,חשיש עם קוק פרסי,ג´ראס עם פיטרוזיליה.מה אין לסוחרים מה לעשות ?חשבון פשוט:סמים עולים כסף.אין ארוכות חינם ולא מחלקים שניים במחיר של אחד בימיוחד לא סמים.מקסימום אני יכול להבין שהיו מיקרים של חומרי הדברה וריסוס שלא ממש עומדים בתקן של מכון התקנים הישראלי אבל מיכאן להסיק שהדבר נעשה כדי ליגרום לסוטול...מימתי חומר הדברה גורם לסוטול הלואוווו??? אולי לבחילה כן אבל לסוטול?או שצריך ליפתוח דיון חדש לגבי ההבדלים בין סטלה לכאב ראש ובחילות

Wedwil

New member
לא בהכרח נכון

שמעתי סיפורים על דילרים אשר מוסיפים פנימה חומרים ממכרים (המלה "הרואין" עלתה כמה פעמים) כדי שאנשים ימשיכו לקנות. בשביל כאלה דברים צריך לגליזציה, כדי שנוכל להעביר את החומר בתחנת משטרה כדי לוודא שהוא בסדר תשארו שמחים ובטוחים

tiger

New member
המילה הרואין עלתה כמה פעמים כי

יש אנשים שחושבים שאם הם יגידו אותה מספיק פעמים זה אולי יקרה
מה לעשות ולא כל פעם שמישהוא מעשן גראס וגם נעצמות לו חז העיניים והוא מרגיש שהוא קיבל כאפה מאלוהים בשיניים זה ביגלל שהדילר הערמומי עירבב ביפנים הירואין.זו אחת מהאגדות האורבניות שזכו להכי פחות דקומנטציה במציאות וחוץ משמועות מופרחות אין ולו מיקרה אחד מתועד בהיסטוריה של מישטרות כל העולם שמצאו סימנים לעירבוב של הרואין בגראס.למה למישהוא לעשות כזה דבר מטומטם?למה למישהוא לערבב זהב בחרא (סליחה רק בישביל הציור)?כדי שגם יבואו ויעצרו אותו על סחר בסמים קשים וניסיון לרצח? לא שמעניין את התחת שלי סוחרי סמים ומה שהם עושים עם החומרים שלהם מעניין אותי שאנשים לא יחשבו כאלה שטויות.מה לעשות גראס וחשיש הם חומרים לא יציבים מה שניקרא.על כל בנאדם הם יכולים להשפיע אחרת וזו אחת הסיבות (אחת)שברפואה היה ועדיין כל כך קשה להישתמש בזה כתרופה מאחר שהחומר יכול להשפיע על כל אחד אחרת "חומר לא יציב מה שניקרא".מה זה חומר יציב? חומר יציב זה למשל מורפין.לא משנה מי יקח אותו ובאיזה מצב הוא תמיד ישכך כאבים.קוקאין מינגד זה גם חומר שההשפעה הממריצה שלו ידועה מראש וגם יכולת ההרדמה המקומית שלו.לאכן מישתמשים בחומרים האלה בלי סוף ברפואה באלף ואחת תרופות שונות ומשונות אבל שמבוססות על אותם חומרים. הקאנביס /THC מה לעשות הוא חומר הרבה פחות צפוי וכל אחד חווה חויות אחרות אמנם דומות ואולי מעשנים שונים יכולים לגלות חויות דומות כמו מאנש או חרמנות אבל מיצד שני יהיו את אלה שיחוו בדיוק את ההיפך.אחד יכול לחוש עליה במיפלס החרמנות בעוד אחר יכול לחוש שיתוק.אחד יכול לקבל הזיות וליראות צבעים מאותו הג´וינט שלחבר שלו שמעשן ביחד איתו לא יגרד את הביצה השמאלית.יותר מיזה בשני עישונים שונים של אותו החומר ואתו מעשן יכול לחוש תחושות וסטלות אחרות לגמרי.כך שזה רק טיבעי שמידי פעם אנשים יחוו סטלות חזקות בימיוחד או יקבלו פלאשים וסרטים יפים או רעים בימיוחד שיגרמו להם לחשוד מייד בסוחר שמכר להם משהוא "מעורבב" אבל זה לא אומר שמישהוא באמת עירבב להם משהוא בחומר או לפחות בואו נומר שעד היום לא נימצאה אף עדות אחת שיכולה לאמת את האגדות האלה בדוגמת חומר כזה שנימצא או ע"י הרשויות או ע"י מעשנים פרטיים ששלכו לבדיקה דוגמאות חשודות בארצות בהן אפשרי הדבר.פעם אחת בארה"ב מצאו סימנים של מתדון בגראס וזה כניראה היה ניסוי שלא עלה יפה כי מאז לא נימצאו לכך כל עדויות נוספות(מתאדון יאק). T

dod_basim

New member
צודק אבל....

הרגשה מאד טובה היא אחרי סאטלה רצינית שכבר נגמרת ונגוזה לשתות אלכוהול קודם כל יותר קל לשתות...וההרגשה עושה בלהבלה בגוף אתה נהיה מסטול שיכור. כן אני יודע גם אני עשנתי ושתתי פעם וכמעט התאבדתי, ביג דיל.

למעלה