זקוק לעזרת חברי הפורום להחלפת iPAQ|

duby3

New member
זקוק לעזרת חברי הפורום להחלפת iPAQ|

שלום לחברי הפורום! שמי דב ופניתי אליכם באה בעקבות צורך שלי במחשב כף יד קל יותר ואולי קומפקטי יותר מהמחשב המצוי בידי.(לא מעונין בפאלם!) יש לי מכשיר אייפאק 3630 עם שרוול הרחבה לכרטיס זיכרון וכו'. היתי צריך להקדים ולאמר שאני ניפגע פעולות איבה(טרור)ומתקשה לשאת את המכשיר שהוא קצת כבד. המכשיר שלי במצב שנראה ופועל כמו חדש! היתי שמח אם תאפשרו לי להחליף אותו במכשיר קל יותר בעל פעילויות זהות לשלי.(כוונתי אינה שידרוג מבחינת חידושים)למרות שאין לי התנגדות לזה.ואין חובה למכשיר חדש,זה יכול להיות מכשיר משומש במצב טוב לפחות כמו המכשיר שלי.כפי שאמרתי המכשיר שלי כמו חדש ! מיותר לציין שמצבי הכספי (מתקיים מקיצבת נכות של ביטוח לאומי) אינו מאפשר לי לקנות מכשיר חדש.במידת הצורך אסכים להוסיף(לא הרבה)כסף. כתובת הדוא"ל שלי [email protected] בתודה מראש דב.

מניפולציה בזויה ../images/Emo31.gif

שלומלום לך, אם כל הסימפטיה אליך ובתור מישהו שגם יש לו נכות חורה לי שאתה משתמש בנכות שלך ומפעיל דרכה מניפולציה שהיא בזויה בעיניי. אם היית מבקש אוכל כי אין לך מילא, אבל לבקש שיחליפו לך את האייפק......
המעשה שלך צורם במיוחד כי נפגעי פעולות איבה מקבלים תנאים זהים לאלו של נכיי צה"ל כך שאינך עני עד כדי כך. שלומלום

למעלה