זקוק לעזתכן ולרעינות כהשראה לכתיבת

שומר סף1

New member
זקוק לעזתכן ולרעינות כהשראה לכתיבת

לכל משתתפי הפורום שלום. שמי ליאור ואני תסריטאי. עובד בימים אילו על תסריט לסרט שיצולם בספטמבר על ידי חברת ההפקות הגדולה "מטרו תקשורת" שהפיקה בין השאר את הסרטים "ללכת על המים" ו "סוף העולם שמאלה". אני בשלב התחקיר ואני מחפש סיפורים מהחיים לשלב בסרט. פניתי לפני כמה ימים לפורום בבקשה דומה וכבר יצרתי קשר עם כמה נשים נפלאות ויצירתיות שמסייעות לכתיבה באופן מדהים. הסרט עוסק באישה שהיתה כלואה במערכת יחסים מסרסת עם גבר שתלטן, היפר אקטיבי, ממולח, חלקלק, אלוף יחסי ציבור, מבוסס. (הוא לא אלים פיזית, חס ושלום!) לגיבורה בסוף הגיעו מים עד נפש והיא עזבה בבת אחת את הגבר והתחילה תהליך ארוך וכואב של בניית הביטחון העצמי מחדש והתפתחות עצמאית לכיוון של מה שהיא באמת הפנימית שלה. אם מישהי מכן או מכם מוכן לחלוק איתי סיפור דומה או כל סיפור אישי שיש בו את המסר הנ"ל אנא שלחו לאימיל שלי את האימייל שלכם/ן או מספר לטלפון או כל דרך להתקשר אליכם/ן. אני מבטיח להתייחס ולהקשיב בכבוד רב, במקצועיות ובדיסקרטיות. אין לי כל עניין רכילותי או מציצני ואפילו לא אכפת לי אם הפרטים מדויקים. זהו סרט על אישה ולכן אני רק זקוק לנקודת מבט נשית כהשראה לסרט ולצורך כך אני חייב לראיין כמה שיותר נשים ולהקשיב לדעותיהן. זו לא אמורה להיות דרמה קורעת לב ואני לא מחפש סיפורי זוועה על גברים אלימים ונשים מוכות, להפך. אני מחפש סיפורים קטנים, אנקדוטות או משפטים שנאמרו במהלך ויכוחים. הכל בנושא הימלטות מחיים ללא סיפוק ויציאה אמיצה לתהליך של צמיחה מחדש. בתודה מקרב לב. ליאור אנא שילחו לי אימייל. [email protected]

למעלה