זקוק לעיצה בנושא.

khisha

New member
זקוק לעיצה בנושא.

הי. יש לי חבר שמלתחתו קצת בלויה והגיע זמן לעשות לו סיבוב סטיילינג אישי על חשבוני. אני מחפש איזה מקום שיאפשר לי לסדר אותו באיזה ג'ינס נחמד וחולצה מכופתרת בגבולות של 500 ש"ח ביחד. אני לא מבין גדול בסצינת שופינג עממי ובכל מקרה קונה בגדים יקרים יותר ובליגה אחרת, לכן אין לי מושג לאן לקחת אותו בתקציב זה. פעם קניתי בגדים של רנואר, כי היה לי 40 דקות לארגן תלבושת לחתונה, שהיו מאוד מגניבים אבל חד פעמיים מבחינת איכות. אחרי כביסה ראשונה הם נראו וינטאז'. זארה, TNT, וכאלה נראים לי שמעטס לגמרי ברמת תלבושת אחידה של בית ספר. אני חושב על קרוקר, כי היה לי פעם ג'ינס שלהם והוא היה ברמת גימור ואיכות מאוד מפתיעה אפילו יחסית לג'ינס של שעולה פי 2 ממנו. אופציה שניה היא לי קופר כי זה מה שהמליצו לי, אבל אין לי דעה לגביהם. איפה משני מותגים אלה אני אקנה הכי הרבה בגד לשקל היום? מה יותר מומלץ משניהם מבחינת איכות וסגנון? הבחור הוא בן 35 רווק וצעיר הרבה יותר ממני בנפשו. עדיין צריך לקחת בחשבון שצריך להיות סגנון יותר מאופק ופחות צעקני . תודה.

ממליצה על Celio, ומה עם Lee?

המחירים סבירים, האיכות גם (לפחות לגבי סליו). עד כמה שאני זוכרת, הג'ינסים של לי קופר מתכווצים בכביסה.

הם לא בדיוק תמצית הביגוד האיכותי

אם כי לא בטוח שהייתי שמה אותם באותה שורה עם TNT. מצד שני,

תפוזבל! ../images/Emo46.gif

מצד שני, מתח המחירים בשניהם די דומה, אז אולי גם האיכות דומה.

TNT קו לצעירים ודיי זרוק. זארה יותר למבוגרים

העיצוב גם ארופאי ובקווים ישרים. הרבה דברים יפים שמתחלפים מהר מאוד. אני דיי אוהב את זארה. היא משהו בניים בין מותגים מודרניים כמו דיזל לבין קסטרו למשל. אם רוצים משהו יותר אכותי מבית זארה יש ללכת לחנות של משימו-דוטי - MASSIMO DUTTI - שם אפילו בחלון הראווה הבובה מולבשת בבגדים ארוכים ומרגישים בחנות אווירה ארופאית ( קניון רמת אביב )

טוב.. ההשוואה לקו של דיזל קצת לא נכונה

כי דיזל הוא (גם) קו צעיר ודיי זרוק ואיפה זארה נכנסת לזה.... אבל אני קורה לקו של זידל "זרוק אכותי"
ויש הבדל גדול בין הקו הצעיר של TNT לבין הקו הצעיר של דיזל. כאשר האחרונה נמדדת בשבילי באיכות הבדים ובמתן דגש מדויק ומוקפד ( מוקפד עם שובבות... ) לגיזרות שלה.

במאסימו דוטי אין דברים בתקציב שהוגדר

אם כי עכשיו הם בסוף עונה, עד 30% הנחה - אולי שוה לך לקפוץ להעיף מבט

באמת?!

שנייה, אני הולכת לרצוח את מנהל הבנק שלי כדי לרוקן שם את תלוש המשכורת

בSALE - החל משבוע שעבר יש הרבה דברים

זולים שם . אפשר בהחלט למצוא שם מציאות באיכות טובה. אני קניתי שם 2 חולצות לפני ה SALE ב299. עכשיו הם עולות 199.

למעלה