זקוק לעיצות!!

Symbolic

New member
זקוק לעיצות!!

אז ככה. סיימתי קורס ברמנים לפני חצי שנה. לא יצא לי עדיין לעבוד בתחום. מחר בבוקר יש לי ראיון עבודה אצל אדם שפותח בקרוב בר-מסעדה חדש. דיברתי איתו בטלפון, החלטתי לא לשקר ולהגיד שבאמת אין לי ניסיון, אבל כן עבדתי קורס, ואני רוצה לעבוד הרבה וללמוד הרבה. הוא לא פסל אותי על הסף ובאמת לקח את הטלפון שלי וזימן אותי לראיון מחר. איפה אתם נכנסים בתמונה? אני צריך טיפים לגבי ראיון העבודה. החל מ- "מה ללבוש", "איך להתנהג", "מה להגיד" - עד רמה מסוימת כמובן, ובעצם איך להראות לו שאולי אין לי ניסיון, אבל הוא ירצה אותי בעבודה. מה עושים? תודה רבה - מתן
 

temptation411

New member
אז ככה

מבחינת לבוש-לא צריך להגזים ולבוא בחליפת טוקסידו 3 חלקים ועניבה כן..אבל תבוא לבוש מסודר מגולח מסודר בקיצור הופעה אסטתית צורת התנהגות-תסביר לו שאין לך נסיון ושאתה רוצה מוכן ורוצה ללמוד..איך עושים את זה? תתענין בהכל תבקש לעשות סיבוב בבר תשאל איזה דברים יוצאים בדרך כלל בקיצור תתענין..תדבר עם הברמן שעובד תשאל אותו איך העבודה בקיצור תראה רצינות..שהמנהל ידע שאת רציני ולא סתם בא למזוג קולה בקיצור המון בהצלחה :)
 

Symbolic

New member
אז ככה.

קודם כל תודה על התגובה. זה מצב טיפה שונה, אין צוות כיום שעובד, המקום עדיין לא נפתח ובעל המקום מגבש צוות שיתחיל לעבוד. אם והכל יילך בסדר, ואני אתחיל לדבר איתו על ענייני כספים. מה הסטנדרט היום? שעבדתי במלון (בתור קצין ביטחון) הכל היה ברור. ככה וככה לשעה, ככה החזרי נסיעות, 150 אחוז בסופ"ש וחגים וכו'. האם בעולם הפאבים/מסעדות זה ככה? קשה לי להאמין שברמן מקבל בהגדרה 150 אחוז למשמרת שישי בערב. או שכן.? או שהשכר ההתחלתי הוא גבוה יותר? אשמח לתגובות, וכמובן לעוד הצעות לגבי הראיון! תודה
 

temptation411

New member
:)

בראיון שיהיה לך תשאל הכל..אם משלמים נסיעות כמה לשעה איך הולך התשלום אם אתה מקבל אחוזים מהמלצריות..תברר הכל תשאל הכל שלא יהיה ספק שאני עבדתי במסעדה קיבלתי 21 שקל לשעה בלי קשר למוצאי שבת או שישי בבוקר אבל היתי מקבל 10 אחוז מהטיפים של המלצריות בגלל שהיה לי אולי ב3 חודשים 2 לקוחות על הבר.. בכל אופן תברר הכל
 

Symbolic

New member
תודה אחי.

ויש לי עוד בעיה. עם בר אלכוהולי אין לי בעיה להתעסק (אני חושב). הבעיה היא קפה. אם המקום כבר היה רץ, אז היו עושים לי חפיפות על הסיפור הזה. אבל אם המקום עדיין לא נפתח, בעל המקום יצפה ממני להכין קפה בלי הכנה מוקדמת. אם הוא ישאל אותי על זה, מה להגיד? שאני לא יודע? שלא התעסקתי בזה? אין לי בעיה ללמוד.
 

temptation411

New member
אל תשקר..

תגיד לו שלמדת על קפה בקורס אבל עוד לא יצא לך לעבוד עליה תבקש לתרגל..בעיקר הקצפת חלב..תפעול מכונה זה לא בעיתי וברגע שתקלוט אתה הטכניקה של הקצפת חלב לא יהיה לך בכלל בעיה בכיף המון בהצלחה..
 

Symbolic

New member
אחלה..

נקווה שיהיה בסדר. אני אבוא עם בטחון, ואם הוא יגיד שהחוסר ניסיון שלי זה בעייתי, אני אגיד לו שפשוט ייתן לי משמרת, ויבחן אותי.
 

maxfain

New member
אח שלי

בנוסף לכל מה שידידי מעלי כתב לך, קח בחשבון שאולי לא תהיה בראיון לבד, יכול להיות שהוא זימן עוד אנשים להתראיין. אתה צריך להתעלות עליהם, ליצור רושם יותר חזק.. ותאכלס אני חושב שזה דווקא יתרון להתחיל במקום שרק נפתח.. אמרת שזה בר-מסעדה, אז תעשה חזרה זריזה על יינות, וסוגי בירות. בהצלחה..
 

Symbolic

New member
צודק לחלוטין!

במקום כזה יין זה תחום חזק ביותר. הרבה יותר מפאב. אני אבוא מוכן כמה שיותר. תודה על הטיפים!
 
דעתי בנושא:

עבדתי בשבלול (הבר שאורי עובד בו) כשאני והוא הגענו המקום היה בשלבי פתיחה, אז אני מבינה את ההרגשה שלך... עברתי כמה ראיונות עבודה בחיים שלי ומנסיון אני יכולה לייעץ לך : *תיהיה אמיתי איתו, אל תנסה לעשות עליו רושם, כי זה יחזור אליך ברגע שתתחיל לעבוד שם... * תיהיה פוליטקאי , תן לו תשובות שהוא רוצה לשמוע , אין מה לעשות זה מה שהם מחפשים... *לגבי המשכורת: רק אחרי שהוא מסיים להגיד לך הכל!!!... תזכיר מה קורה לגבי משכורת .. *תגיד את האמת "סיימתי קורס , אין לי נסיון אבל יש קליטה מהירה לדברים" ...משהו כזה... *תחייך , תקרין ביטחון , שב זקוף...וזהו... שיהיה המון בהצלחה ... ואני מצפה לעדכונים...
 
למעלה