זקוק לעצא'ס....הדרכה להוצאת תו נכה

אירילה

New member
זקוק לעצא'ס....הדרכה להוצאת תו נכה

חמותי מעוניינת להוציא תו נכה לבעלה, להלן ייקרא חמי
במשרד הבריאות אמרו לי לפנות למשרד הרישוי כי הם מוציאים לחולים רק עד גיל 60 ואילו במשרד הרישוי ל"זקנים". מה צריך להביא? איזה מסמכים? עצות בבקשה מבעלי נסיון ייתקבלו בברכה. שיהיה לכולנו המשך יום טוב גרשון

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בקשר לתו נכה

אז ככה, צריך לפנות למשרד הרישוי המקומי (בדרך כלל יש שם תורים ארוכים), להביא אישור מהביטוח הלאומי על קבלת ביטוח סיעודי. כמו כן כמובן, אבחון רפואי על אלצהיימר, כמובן רישיון הרכב ותעודת זהות של החולה וגם של בעל/ת הרכב. בקיצור כל חומר רלבנטי שקשור למצבו הרפואי של החולה ולרכב. צריך לעשות העתקים כי משאירים להם את החומר. הם מעבירים אותו לרופא המחוזי שלהם. יש להם רק רופא אחד בכל הארץ, אז זה לוקח קצת זמן. אלי צלצלו בטלפון אחרי כמה שבועות והודיעו לי לבוא לקחת את התו. חולי אלצהיימר ופרקינסון וגם מחלות אחרות כמו סרטן (לא עלינו) תמיד מקבלים את התו, זה רק לוקח זמן כי אין להם מספיק רופאים. התו הוא משולש ירוק עם מספר הרכב ששמים על החלון האחורי רק בזמן שמסיעים את החולה, כי הרי החולה עצמו לא נוהג ברכב.

אסתרס

New member
בקשר לתו נכה../images/Emo68.gif

כל מה שאמרה נילי נכון. רק שאחרי חודשיים צריך לצלצל למשרד הרישוי ולשאול האם הגיע כבר האשור. אני לא צלצלתי והפסדתי שנתיים בהם חיכה לי תו הנכה על המחשבים שלהם. זה לוקח זמן כי היה להם רופא אחד על כל הארץ שבנתיים התפטר בגלל משכורת נמוכה. הם הוציאו מכרז פנו 3 רופאים שגם הם התפטרו בגלל אותה סיבה. אז בהצלחה.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אסתר יקירתי

מה שלומו של שלמה אהובך? כולנו כאן בפורום מתעניינים בשלומו ומחזיקים לו אצבעות ורוצים לשמוע בשורות טובות. איך את מתמודדת ומחזיקה מעמד? כמה טוב שבתך שירה נמצאת אתך ויכולה לחלוק אתך קצת את הדאגה והטיפול באביה היקר. שולחת לך חיבוק אמיץ וחם ומאחלת לכם יום אהבה "שמח" עד כמה שאפשר. אהבתכם הגדולה ממש בלטה בסרט שעשית על שלמה וגם בטיפול המסור שלך מאז. שמרי על עצמך ואני מחזיקה לכם אצבעות. שיהיה יום עגול.

zs1957

New member
../images/Emo141.gifבוקר טוב אסתר יקירתי../images/Emo141.gif|

מה שלום שלמה? האם יש שיפור במצבו? מה שלומך? מזל ששירה אתך ויש לך עם מי לחלוק את הטיפול בשלמה. מאחלת לו רפואה שלמה וישוב הביתה במהרה. יום אהבה שמח לך ולשלמה אהובך.שתהיו בריאים ומאוהבים כמו בני עשרים, למרות כל הקשיים. כתבי מה קורה? אנחנו כולנו בפורום מתפללים להחלמתו. שולחת לך חיבוק גדול
| זהבה שחם

למעלה