זקוק לעצה - בחירה בין צילום לציור ?

gabrielr

New member
זקוק לעצה - בחירה בין צילום לציור ?

אני צריך ליצור כרזה לסרט קצר שאני עושה, ויש לי רעיון מאוד ספציפי בראש, אבל אני לא בטוח מה הטכניקה שאני צריך לבצע אותה. בגדול אני רוצה ליצור את החלק האחורי של אוטובוס, ואנחנו רואים מאחור אישה מבוגרת ליד הדלת האחורית (רואים אותה רק מהגב ואת אחורי הראש), מסתכלת אל סוף האוטובוס ומחפשת מקום לשבת, אבל הכל מלא ע"י חיילים. האפשרות הראשונה היא כמובן לשכור אוטובוס ולצלם את זה, ואז אני צריך להעמיד תאורה מפה ועד הודעה חדשה, וכמובן להביא את כל השחקנים ליום צילומים. האפשרות השניה היא לצייר את זה מ-0, או ליצור את זה ע"י שימוש בתצלומים של השחקנים והדבקה (מה שצריך הרבה ניסיון וכשרון כדי לבצע טוב, ואני לא ממש גרפיקאי). בכל מקרה אני ארצה שהתוצר הסופי ינוע בין ציור לבין תמונה, או יותר נכון ציור ריאליסטי. (אם אני הולך על צילום, אז זה אומר להלביש על זה אפקט של ציור/איור/משהו בסוף) אז מה דעתכם? מה יעלה לי פחות, גרפיקאי או צילום? ומה לדעתכם ייצא יותר יפה בסופו של דבר, ציור או צילום?

מלאכיית

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif

ובקשר לשאלה מה יותר יפה- כל אחד מיוחד.. אני חושבת שבציור ריאלסטי יש משהו מאוד מודרני ויפה, תלוי על מה הסרט ואיך זה מתקשר לך.. בהצלחה!

gabrielr

New member
תודה!!!

זה גם בדיוק מה שמעניין אותי, להגיע למשהו שהוא מודרני ונעים לעין, וגם אחרי עוד מחקר הגעתי למסקנה שעדיף לי איור ריאליסטי יחסית. נושא הצילומים קשה מדי כשאני בתקציב נמוך, במיוחד אם אני רוצה שבסופו של דבר זה ייראה כמו יצירה אחידה

קתרזיס

New member
לדעתי

קח מצלמה וצלם אישה מבוגרת עולה לאוטובוס, אח"כ צלם אוטובוס מלא חיילים מאחור - ככל שתצלם יותר תמונות תוכל אח"כ לגזור ולהדביק משהו שייראה הגיוני...

למעלה