זקוק לעצה טובה

Joe the wolf

New member
זקוק לעצה טובה

שמי ג'ו ואני חבר בקבוצה (כולם בגילאי 40-50) הנפגשת כבר כשמונה שנים פעם בחודש לשוחח על נושא עיוני מסוים. כל פעם מתנדב אחר לוקח על עצמו להיות המנחה-מדבר. באחריותו לבחור נושא, ללמוד אותו ולהביא אותו בפני החברים. במפגש הקרוב יהיה תורי להנחות. החלטתי לדבר על נושא שמעולם לא שוחחנו עליו בקבוצה: סקס. (מקורי הא?). חשבתי לנסות ולקיים דיון בשאלה האם אני מוותרים על המיניות שלנו לטובת בני ה- 17-24 ברגע שאנו עוברים את גיל ה- 40? ומתמודדים עם ילדים, בעיות פרנסה ומשכנתא, או שלמרות כל זאת אנו רואים עצמנו סקסים לכל דבר ואולי אף טובים יותר ממה שהיינו לפני 20 שנה. אין לי כוונות "מגונות", אך כן חשבתי לחלק את הערב בין שיחה וויכוח לבין קצת משימות ואולי משחקים חביבים סביב הנושא (זה לא מאופי הקבוצה התפשטויות וכאלה ובכל מקרה אין לי כוונה לפנות לכיוון זה). האם למישהו מבאי הפורום, ולמנהליו יש להציע לי כמה רעיונות איך לעשות ערב מעניין ומהנה בנושא המדובר בלי לאבד את הצפון? אודה על כל עצה ורעיון באהבה ג'ו

shirygo

New member
יש משחק נחמד ששיחקתי במסיבת

רווקות: כל אחד לוקח כוס עם משקה, אלכוהול או סתם קולה, ויושבים במעגל. אחד מתחיל ואומר משהו שהוא בחיים לא עשה, כמו: "בחיים לא הייתי בשלישייה ואז מי שכן היה צריך לשתות. ככה עוברים אחד אחד. המשחק נורא תלוי בפתיחות של האנשים.

Joe the wolf

New member
תודה שירי יקרה

מצד אחד הייתי מת להיות זבוב על הקיר בעת המשחק (יכול להיות מעניין לשמוע דיווח שלך עליו..) אבל אני לא בטוח שזה מתאים, ראשית לא ממש בא לי ליצור מתח מיני בתוך החדר (פוחד? אולי!) שנית כפי שכתבתי זה לא מאופיה של הקבוצה כקבוצת דיונים. (כל אחד הוא טיפוס פתוח ומשוחרר בפני עצמו, אבל הדיונים שלנו תמיד היו אעפס אקדמים סטייל). אשמח לעוד רעיונות וכיוונים. ג'ו

א ו ט י

New member
תנסה את זה

יש "משחק" שבו שניים או שלושה אנשים כותבים סיפור כשכל אחד כותב משפט ומקפל את הדף והבא אחריו מקבל מילה אחת וצריך להמשיך ממנה. בסטף פותחים את הכל ויוצא נורא מצחיק. את זה תיקח למקום אליו אתה רוצה להגיע ולנושא הרלוונטי - סקס. תבקש מקבוצה אחת לכתוב סיפור על סקס כפי שהם רואים אותו היום ומקבוצה שנייה לכתוב על סקס כפי שראו ועשו אותו בגיל 20. יהיה נחמד נורא לקרוא מה יצא משני הסיפורים ומה ההבדלים ביניהם... בהצלחה!

Joe the wolf

New member
אוטי, הפתעת אותי

בהצעה אחלה. תודה. אאמץ את זה ואדווח איך היה. חיבוק וירטואלי ג'ו

Joe the wolf

New member
לא אחסיר אף פרט

נסי אוטי... ...
ג'ו

למעלה