זקוק לעצה לגבי קניית אופניים

Aviel84

New member
זקוק לעצה לגבי קניית אופניים

אני מעוניין לקנות אופניים בתקציב של 1000 ש"ח +- ממה שבדקתי המליצו לי על אופניים של KSM ובמצמן את מרוץ על 2006 Raleigh Mojave 1.0 ב995 ש"ח הדגם של KSM הוא EVEREST-XLA ועולה 1000 ש"ח כולל קסדה, נצנצים ומנעול.. רציתי לדעת מה אתם אומרים...מה כדאי לקנות בתקציב הזה.. תודה מראש..

bikelessraider

New member
ראלי בלי לחשוב

אופניים הרבה יותר אכותיים למרות שאולי ניראים פחות "מלהיבים"

Aviel84

New member
תודה רבה..

עוד שאלה...מה ההבדל מבחינת ביצועים\אחיזה בין גלגל רחב לסטנדרטי ?

eitanob

New member
כלל האצבע הוא

שככל שהצמיג רחב יותר, אחיזתו גבוהה יותר והתנגדות הגלגול שלו גבוהה יותר (זה אומר שאתה תהיה יותר איטי)

Aviel84

New member
נסיעה בשטח...

הדגם הקודם של ראלי שציינתי...Raleigh Mojave 1.0 International 2006 מתאים לטיולי שטח ? ובכלל מעניין אותי לדעת מה עושה אופניים לאיכותיים יותר... תודה רבה על התשובות..

eitanob

New member
מה עושה אופניים לאיכותיים יותר...

ראשית, ההבדל בין KSM לראלי הוא כמו צה"ל לעומת החיזבלה (קשה לא להיות מושפע). ה KSM הם אופניים מיצרן סיני עלום שהיבואן שלהם החליט להדביק עליהם מדבקה שרשום עליה KSM (לכן הם נקראים אופני מדבקה), עם איבזור שכאילו מתאים לרכיבת שטח, אני מדבר על מזלג כבד בטירוף ולא יעיל ששוקל המון, שבעצם אינו מתאים לשום סוג של רכיבת שטח. האופניים כבדים מאוד ובעצם הם סוג של מלכודת להדיוט שחושב שהוא קונה אופני שטח. הראלי הם אופניים מיצרן מוכר, עם חלקים בסיסיים אומנם, אך טובים למחיר. שלא תטעה, הם הדבר הבסיסי ביותר בכל הנוגע לאופני שטח, אבל אין מה להשוותם ל KSM, הם באים מיצרן מוכר ומיבואן שהוא הגדול במדינה, כך שלדוגמה האחריות של 15 שנה לשילדה שהם נותנים, תכובד ללא כל ספק. עוד נקודה בקשר לראלי, נראה לי שהחישוקים שתקבל אינם כפולים, אני ממליץ לך לקפיד דווקא בנושא זה (יתכן שדגם ה 2 היקר במאה שקלים כן כולל חישוקים כפולים). חישוקים כפולים יורידו את הסיכוי לשמיניות כתוצאה ממכות אותן הן יקבלו ברכיבת שטח

מוטי 464

New member
אפשר

כידי לך לבדוק אפשרות יד שניה ,מצמן,טרק,וכו' דע כי ניתן למצוא דברים מעולים במחירים מגוחכים

למעלה