זקוק לעצה קלה...

ori 6

New member
זקוק לעצה קלה...

אני בן 25, התחלתי להתאמן לראשונה בחדר כושר לפני כחצי שנה, במקום מסודר, ללא אימון אישי אבל עם בניית פרופיל עם מאמן / מדריך בחדר כושר. כבר מההתחלה הרגשתי כאב קל לעתים במרפק שמאל, שהפריע קלות שבעיקר מנע ממני לעשות שיכבות שמיכה. לאחר אימון בחדר כושר שבוע שעבר ומכה / תנועה לא טובה במהלך אימון כדורסל כל פעם שאני מבצע תנועה מלאה עם המרפק, כלומר מותח את היד עד הסוף בצורה מהירה - יש לי כאב די גדול, וגם במצב מנוחה יש כמו גלי כאב בזרוע שמאלך ובמרפק שמאל, מנסיונכם, האם מדובר בדלקת? מתיחה כלשהי? אתם מציעים לגשת לרופא..? לנוח כרגע מאימונים עם משקולות? להמשיך לנסות להתאמן עם משקולות ולנסות להוריד משקל? תודה בכל מקרה וסופש נעים.

הר ניר29

New member
אני ממליץ לך

מנוחה, מאחר וכאבים היו שם עוד לפני המכה, לבדוק את העניין עם רופא. להמנע מאימוני התנגדות לכמה ימים. לאבחן מה העניין דרך האינטרנט, זה ממש לא אפשרי.

Fit2day

New member
מספר עצות

קודם כל 1, תמיד טוב להתייעץ ברופא to be on the safe side 2.גם רופאים לא יכולים לאבחן דרך האינטרנט , ובטח שלא מאמן אישי 3.כל התרגילים 'טובים' אבל לא כולם מתאימים לכל אחד.לכן אם מרגישים אי נוחות מתרגיל מסוים יש לעדכן את המאמן שבחר את התרגילים , יש אלטרנטיבות ו-וריאציות שונות לכל תרגיל. 4.לשאלתך, אתה מתאר תרגיל שגרם לך לאי נוחות (עלול לגרום לדלקת) ואתה מתאר תנועה לא טובה/מכה שחטפת בכדורסל (שיכולה לגרום למתיחה/דלקת/שבר/סדק/קרע ועוד. אם הכאב פוחת מיום ליום זה סימן טוב אם הוא מתגבר זה סימן רע. אני אמליץ לך המלצות כלליות שיהיו טובות בכל מקרה - 1.לתת למפרק המרפק מנוחה 2.לשים קרח 3.לעבוד על שאר הגוף בדברים שלא מערבים את המפרק הזה או את השרירים הכואבים בלי לחיצות למינהם,בלי פשיטות מרפקים ואם בתרגיל אחר אתה מרגיש נוחות לא לבצע. 4.לא לעבוד עם כאב 5.גם אחרי שעובר הכאב עובר להמתין עוד כמה ימים. 6. לזכור שמדובר בהמלצות כלליות וטובות, קרא שוב את סעיף 1. תרגיש טוב ובהצלחה אביעד

MORAN10009

New member
תשובה

מנסיוני... ומידעתי ....קשה לקבוע מה זה בדיוק...דלקת זה שם כללי לתהליך ריפוי של הגוף במכה, מתיחה ועוד.. השאל כמה זמן זה נמשך ואם זה כרוני ומתפתח ..בכל מקרה כרגע הייתי ממליץ לנוח כמה ימים ולראות מה מתפתח מורן נחמני- תזונאי ומאמן כושר בכיר 0507433897 WWW.M4H.CO.IL

למעלה