זקוק לעצה

סנאי נדיר

New member
זקוק לעצה ../images/Emo79.gif

שלום לכל תושבי הפורום. הודעה ראשונה שלי כאן ומעריך שלא אחרונה. אני די במחשבה על לקנות נגן MP3, אבל אני נורא מתלבט איזה סוג ואיזה מודל ואיזו חברה, הדבר היחיד שעוד איכשהו הצלחתי לגבש עם עצמי זה הזיכרון: משהו בסביבות 4-5 GB. אז ככה: א. על מה אתם הייתם ממליצים? ואם אפשר אז נימוק גם על כל דגם. ב. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ על חנות, עדיף לא מפורסמת, שיכולה להציע לי מחיר טוב, כי אני וכסף בזמן האחרון חברים לא כ"כ טובים. ג. עוד עצות רעיונות ותגובות יתקבלו תמיד בברכה. תודה לכל העונה וגם למי שלא עונה!

השאלה הזאת נשאלת פעמים ביום

מנהל יקר אולי תעשה איזה חלק אולי בכתבות אולי בלא יודע שכל אחד ממליץ על מה שבא לו ואנשים יכנסו לשם? במקום שנכנס לויכוח הנצחי ביין המיני הH10 או הקראיטיב זן מיקרו (שהוא הכי טוב כמובן)

weird dust

New member
יש במאמרים המלצות וסיקורים

כשמישהו כותב סיקור או כתבה קצרה אני מכניס פנימה. אני חושב שצריך לבנות מערכת כמו בפורום PDA (ניראה לי) שבה אפשר להשוות נגנים לפי פונקציות. מישהו יודע לתכנת??

סנאי נדיר

New member
טוב, אז קראתי הרבה בפורום.

לפי כ-ל מה שקראתי, וקראתי גם מחוץ לפורום, בכתבות בוואלה, תגובות של אנשים, בזאפ, ובעוד כמה מקומות, אז הבנתי שהכי טוב לקנות iRiver h10. ויש בידיי מספר שאלות: 1. אני שומע הרבה שהאיכות סאונד שלו ממש טוב והוא בין הנגנים החזקים בשוק ושהוא שם את האייפוד בכיס הקטן. האם באמת כך הדבר? 2. מה בדיוק המסך הצבעוני של ה2 אינץ' עוזר לי? תמונות? לראות את מילות השיר או את הפלייליסט? 3. האם הוא באמת משתמש כדיסק און קיי? כלומר האם אפשר להעביר איתו קבצי DATA כמו מצגות, קבצי WORD וTXT? 4. אני חייב הסבר על עברית הפוכה. מה זאת אומרת? מילות השיר רצות לי על המסך אבל הפוך? ומתי יתקנו את זה, אם בכלל? 5. ועוד בקשר לשאלה הקודמת, אם אני קונה את המכשיר מחו"ל, תהיה בו התמיכה לעברית? 6. האם כדאי לקנות את המכשיר בשבוע-שבועיים-שלוש הקרובים או שאם אני אחכה עוד קצת המחיר עוד צפוי לרדת? 7. ובכל זאת - האם כדאי לקנות את המכשיר בארץ או בארה"ב? ואם הוא נקנה בחו"ל, האם יש אחריות/ביטוח כלשהו? 8. אם אני הולך עם המכשיר בכיס (לא מאלה שאוהבים נרתיקים) מה הסיכוי שהמסך יישרט? ואם הוא גבוה, מה אפשר לעשות? 9. שמעתי מהרבה אנשים ש5 ג'יגה זה לא בדיוק 2500 שירים (לא הגיוני ששיר יהיה בגודל 2 מגה), אלא בקושי 1200 שירים וגם זה בספק. האם זה נכון? 10. שמעתי גם ש12 שעות פעילות זה לא בדיוק 12 שעות, זה יותר בכיוון של 8-10 שעות. האם גם זה נכון? האם זה בגלל המסך הצבעוני? תודה לכולם על התשובות!

OniOn Of a dOwn

New member
../images/Emo178.gif

1. האיכות סאונד מעולה, לפי כמה שאני שמעתי בו. 2. המסך הצבעוני הוא בשביל תמונות שאפשר להעביר מהמחשב לנגן. 3. הגרסה האירופאית (שנמכרת בארץ) משמשת כדיסק און קי ואפשר להעביר קבצי טקסט, אמנם זה לא תומך בעברית אבל אפשר. מצגות אנ'לא בטוח... 4. עברית הפוכה - "שלום" יהפוך ל--> "םולש" 5. כן, תהיה תמיכה, אבלשוב, העברית הפוכה. 6. אני לא חושבשהוא ירד בזמן הקרוב.. 7. האחריותהיא בינ"ללפי מה שהבנתי. ולקנות בארץ, או אירופה
. הגרסה האמריקאית לאמשמשתכדיסק און קי, ועוד כמה דברים נראה לי שחסרבה... 8.
הנרתיק לא אמור כ"כ להפריעלך, הוא שקוף, ואפשר ללחוץעל הלחצנים גם כשהנגן בתוכו. והנרתיק לא מגן על המסך.פשוט תשמור עליו
9. זה תלוי בשירים, יש שירים קצרים, ארוכים, שמנים ,רזים, בסוג הקובץ שלהם... אבל אני מעריך שאפשר 1000-1200 שירים לשים בו, אולי קצת יותר. 10. לא יודע. יומטוב

weird dust

New member
תשובות יפות

אבל בקשר ל10, אני יודע לא מנסיון (אני אף פעם לא מגיע ל16 שעות אצלי) שהנגנים מנגנים פחות ממה שכתוב. ברגע שמפעילים שאפל או אקולייזר, תאורת מסך, קבצים באיכויות גבוהות וכ'ו הזמן יורד ומתקצר. אם נוריד את כל אלו נקבל 12 שעות כפי שהובטח. בעיקרון זה די מספק 12 שעות למיני למרות שהיום כבר קיימות בטריות טובות וחזקות יותר (לדעתי) עיין ערך IPOD MINI בעל 18 שעות נגינה.

TheRealDeal

New member
את העברית ההפוכה יתקנו.. אולי..?

צריכים להוסיף תמיכה לUNICODE, וזה ייקח הרבה זמן עד שהחברות יעשו את זה (ולא בגלל שזה לא קל).. ואם כבר כולם רושמים על הנגן שלהם...
היי!! הH10 לא שם את האייפוד מיני בכיס הקטן! אנשים אוהבים אותו כי יש לו מסך צבעוני, רדיו והקלטה, שאין את זה לאייפוד, אבל.. מסך צבעוני במסך כזה קטן? לא לא, אולי רק לפוזה על החברה (למרות שאייפוד הכי טוב בשביל להתלהב
), רדיו? בלה בלה בלה, יש לך 5 ג'יגה של שירים במכשיר, מה אתה צריך את זה? גם אח שלי חשב שהוא יצטרך, בגלל זה הוא קנה מכשיר עם רדיו, אבל מה.. הוא לא נגע ברדיו מאז השבוע הראשון שהוא קנה אותו! הקלטה? באייריבר הקלטה במיקרופון זה טוב רק להקליט קול (שיעורים, אנשים מדברים וכו'), כי לשאר השימושים (הקלטת מוזיקה), יש יותר מדי רעשי רקע, המיקרופון הזה פשוט מקליט כל רעש רקע, אפילו דברים לא חשובים (שפשוף רגל ברצפה, להזיז נייר וכו'). חוץ מזה, למיני יש 18 שעות סוללה
כששבדיקה CNET קיבלו 21 שעות, מה שאומר, שבפועל אתה תקבל בערך 15-16 שעות עם שימוש בתאורה אחורית, לפעמים בEQ, ה-מון.. לאייפוד יש אחריות בינלאומית עם תמיכה נרחבת בכל רחבי העולם (לא אומר שלH10 או לקריאייטיב אין כי אני לא יודע), אם אתה קונה בארה"ב, אתה מגיע ל"ידע" בראש העין עם הוכחת קנייה, והם מתקנים לך בחינם אם הנזק לא נגרם משימוש לא נכון במכשיר, כי אז זה יעלה כסף. וכמו שיתקנו לך בראש העין אתה יכול גם בתאילנד להגיע לAPPLE STORE ולמסור לתיקון, ועוד הרבה דברים
. בטוח יש עוד דברים שלא רשמתי.. כשאני אזכר אני ארשום..

סנאי נדיר

New member
לא נראה לי שאני אקנה אותו בארה"ב

למרות שאבא שלי שם פעם בחודש וחצי בערך בענייני עסקים, חשוב לי גם הדיסק און קיי..נמאס לי להסתובב עם דיסקטים 1.4MB (אני נראה לי היחיד שעדיין משתמש בהם). אבל נראה לי שאני אמתין עוד איזה חודש שהעברית תתוקן ו/או שהמחיר קצת ירד.. 1,400 שקל על אייריבר? קצת יקר מה ההבדל העיקרי בין האייריבר 5GB לבין ה6BG חוץ מהזיכרון כמובן, ראיתי שהם נראים אחרת. מה היתרונות שלו על ה5GB?

OniOn Of a dOwn

New member
כשהעברית תתוקן (אם תתוקן)

לא יוציאו פס יצור חדש של המכשיר, פשוט יפיצו עידכון שבעזרתו המכשיר תומך בעברית. ואם הבנתי אותך נכון התכוונת שזה מה שיקרה... יהיה ממש דפוק להוציא פס יצור רק בשביל ישראל. ו...ההבדל הוא רק בנפח יומטוב

סנאי נדיר

New member
אין מצב שרק בנפח.

ראיתי את שניהם והתמונות שלהם איך שהם נראים זה שונה לגמרי. עוד שאלה (מצטער שאני קרציה) - האם צריך תוכנה מסוימת לH10? כאילו, צריך להתקין תוכנה מסיומת כדי להתחיל לעבוד איתו או שפשוט אתה תוקע אותו עם כבל (כמו שהבנתי) לUSB וזה מופיע לך ב"MY COMPUTER" כעוד כונן ואתה גורר אליו דברים.

OniOn Of a dOwn

New member
הממ... ../images/Emo11.gif

H10 5gb H10 6gb הבדלים במראה? או שאני עיוור או שלא יודע. (הצבעלבחירה.) אולי התכוונת שראית את הדגם של ה20GB... הוא גדול יותר... H10 20gb

weird dust

New member
הם אינם ניראים אחרת

אתה יכול לבחור צבע. המחיר ירד לאחרונה אז אל תצפה להורדת מחירים או עברית מתוקנת בקרוב
(למרות שזה תמיד יכול לרדת פתאום).

סנאי נדיר

New member
אוקיי.. ועוד כמה שאלות.

1. מתישהו יתקנו את העברית ההפוכה? 2. מה זאת אומרת אחריות בין-לאומית? אם מתקלקל לי המכשיר למי אני הולך? 3. מה ההבדל בין הגירסה האמריקאית לגירסה האירופית לH10? רק הדיסק און קיי?

weird dust

New member
תשובות

אני מאמין שיתקנו מתישהו, מתי? אני לא יודע. (בעדכון גירסה הבא מאז לפני 3 עדכונים אחרונים
). 2) אחריות בין לאומית זאת אחריות שתקפה בכל העולם. אם אתה קונה מסתם מישהו וזה זול יותר עכשיו במקרה של בעיה אתה ניגש אליו והוא בקשר שלו עם החברה ובקשר שלו איתך מתקן את המכשיר. באחריות בין לאומית אתה יודע שהיבואן בעל המעבדה הקשר לחברה הוא זה שיתקן את המכשיר ובמקרה הצורך גם יחליף אם זאת המדיניות. 3) ההבדל הגדול ביותר הוא הדיסק און קיי, יש עוד כמה הבדלים אבל הם פחות רציניים (עובדה שרק את זה זוכרים).

למעלה