זקוק לעצה.

מידבר1

New member
זקוק לעצה.

שלום לכולם. אני מעונין לרכוש אופה לחם וזקוק לעזרה מהם המכשירים המומלצים, על מה חשוב להקפיד וכו'. תודה מראש.

kdr

New member
חפש בפורום "אוכל חסכוני וקל"

יש שם שרשור ארוך של המלצות ודעות. אני אישית אמשיך להכין לחם בתנור רגיל.

noa555555

New member
אני מכירה אנשים שמשתמשים באופה הלחם

ולו ללישה ולהתפחה בלבד, זה מקצר מאוד את תהליך הכנת הלחם . לפחות את הפאצ'קריי. שמעתי שמורפי רי'צרדס טוב, לא יודעת איזה דגם , לעומת זאת. אני מעדיפה כמעט לא לאפות לחם בבית כי אז אני אוכלת אותו המון , כי זה טעים מדי. ואז מתחיל מעגל הפחמימות המטורף. מתאפקת מאוד.

noa555555

New member
והנה הקישור לדיון בנושא אופה לחם

בפורום ששמתי למעלה. אחד מהם בכל אופן. אולי היו עוד. נסה גם בחלונית החיפוש בפורום ההוא, לפי "אופה לחם" אולי היו עוד דיונים.

מידבר1

New member
הפורום ההוא נסגר

שלחתי הודעה למנהלת לשעבר. מקווה שתענה. תודה רבה למשיבים.

המורפי ריצ'רדס מצויין

השאלה כמה מוכנים להשקיע באופה לחם . אישית , מאד אוהבת להשתמש באופה לחם , המטבח נשאר נקי לחלוטין , אין צורך ללוש , לעבד ולהתפיח את הבצק . המכונה מגיעה עם חוברת מתכונים לכל מיני סוגי בצקים , כף מדידה וכוס מדידה , צריך להקפיד על מידות מדוייקות של מצרכים , רוב המתכונים מצריכים גם אבקת חלב , אני משתמשת באבקת חלב פרווה . ריח ההתפחה וריח האפיה ..... מדהים . צריך לקחת בחשבון שאופה הלחם אופה רק לחם בסיס בלי צורות . יתר סוגי הלחמים הוא לש ומתפיח ואחר כך לתבנית ולתנור , הבצק יוצא מעולה .

מידבר1

New member
מימי

את יכולה להעריך מהי צריכת החשמל של המכשיר ? אצלי הוא אמור לעבוד אחת ליומיים בערך.

וואו , אין לי שמץ

כל מכשיר והצריכה שלו . תנסה בקישורים הבאים יש שם תוכניות הפעלה , אולי מופיע גם צריכת החשמל , אני אישית לא עוקבת . לי יש את הדגם שבקישור 2 .

noa555555

New member
מידבר1 יקר,

למרות שהפורום נסגר, הקישורים עדיין קיימים. שמתי לך קישור ישיר לדיון בנושא אופה לחם מתחת להודעתי פה. אנא הצץ. זה שפורום אינו פעיל כרגע זה לא אומר שכל מאגר המידע והשרשורים שלו נעלם, עובדה שנכנסתי ומצאתי. בהצלחה ואתה מוזמן לדווח לנו מה קנית ואם אתה מרוצה, נשמח.

מידבר1

New member
נועה

קראתי עוד לפני תגובתי הקודמת. תודה לך. בקיצור כרגע מתלבט בין קנווד ב 200 ש'ח למרפי ב 390. אין לי בעיה לשלם עוד 190 ש'ח תמורת המרפי בהנחה שמדובר במכשיר מצויין ושהקנווד נחות ממנו באופן משמעותי. אבל זה לא המצב. יש הטוענים שגם הקנווד טוב. בהעדר נתונים נוספים ההחלטה אינה יותר מהימור.

kdr

New member
קנווד

אמנם זה לא מצביע על כך שכל המוצרים של קנווד דפוקים, אבל קניתי לפני שבוע מיקסר מוט עם מקצף ומיכל עם סכין חיתוך (160 ש"ח) ואחרי החומוס הראשון התמסורת של סכין החיתוך "שפכה לאגר", בחנות הבטיחו להחליף בלי שום הסברים. מה ש: 1. גורם לי לחשוב שהבעיה בדגם הזה נפוצה. 2. השרות בחנות טוב. נראה לי שאעדיף לקבל זיכוי ולקנות איזה "גרץ" ב99 ש"ח שיעשה את העבודה ויעלה פחות. המנהלת - אריאלה הבטיחה לי "קיטצ'ן אייד" ליום ההולדת. נשבע לכם, חלמתי לבד.

noa555555

New member
יש לי מיקסר מוט "בראון " כבר 11 שנה.

סוס עבודה. שווה כל שקל נוסף שהוא יעלה, כי הוא מחזיק שנים על שנים ולא מזיז לו כלום.

kdr

New member
יש לי מיקרו פוד פרוססור קרופס מעל 30 שנה

ושום כלי לא מתקרב לביצועים שלו. המיכל נסדק ואין להשיג יותר לענתיקה הזו. חיפשתי משהו מקביל ולא מייצרים.

noa555555

New member
ונתת לי רעיון. יש'ך מתכון טוב לחומוס?

בדיוק קניתי חבילה חומוס יבש כזה. יאללה ,שוט, אולי אכין באמת. שמעתי שהחומוס התעשייתי כמעט שלא מכיל חומוס אמיתי בכלל. (אפשר לחשוב כמה זה עולה שהם מתקמצנים שם..)

kdr

New member
אני מפחד

לרשום כאן את המתכון, בפעם האחרונה שמישהו רשם כמעט הוציאו אותו להורג. חומוס, טחינה ועוד

noa555555

New member
נבהלתי, חשבתי כבר

שאתה מפחד ממני
עזוב שטויות, כל עוד אינך פוגע באף אחד אין שום בעיה לדעתי. גם המינעלות שמו פה מתכונים פה ושם , לא? חוץ מזה, יש לך קשרים חחחחח.מה , בשוק אין מתכונים? ובכל פורום מותרים אופטופיקים. וכן. אני יודעת שצחקת. אבל זה היה כדי להסביר לאלה שלא הבינו שצחקת. קיצר, תודה, לא ידעתי שיש לך בלוג ושמחתי לגלות את זה.

מידבר1

New member
אופס

המנהלת שהיתה בפורום שנסגר היא היא המנהלת כאן. רק עכשיו הבחנתי בכך. אריאלה, יוהו.

noa555555

New member
היא תגיע מתי שהוא

היא פשוט טיפה עסוקה. אבל זה יקרה , רק התאזר טיפה בסבלנות
וכשתראה אותה בסביבה תעלה שוב לפורום עם הודעה בולטת

למעלה