זקוק לעצה

אבוד4

New member
זקוק לעצה

שלום,
האם שקר למישהי שאני בתהליכי גירושין אך אינני גרוש, ושכבתי עם המישהי הזאת נחשב לעבירה פלילית?

bittersweetend

New member

bittersweetend

New member
כן

אבל לא מצד זו ששכבת איתה, אלא מצד אשתך החוקית.
במידה והיא מגלה את זה ומביאה ראיות שאכן ניהלת רומן בבית דין רבני, זה נחשב לעבירה לכל דבר.

רואה 6 6

New member
וזה,בשביל זיון?

זה לא פלילי אבל תביעות אזרחיות אפשר לתבוע על הכל. צריך להוכיח נזק,זה הכל. כבר היו דברים מעולם.

Spring27

New member
גם אם..

גם אם הוא נחשב פרוד ? ובאמת בתהליכים ? והוא לא חי עם אשתו בכלל בזמן התהליך ?

עדיף שתשאל בפורום משפטי אם אפשר במקרה כזה לתבוע אותך

אני לא משפטנית אבל די בטוחה שאם יש פה עבירה היא איננה אקט הסקס (שהוא חוקי בין שני בגירים שאינם חסרי ישע) אלא הרמאות (משהו כמו השגת דבר במרמה). עד כמה שאני יודעת, במקרים של רמאות, כדי לנצח בתביעה כזאת חייבים שיהיה נזק מוכח (ועוגמת נפש ברוב המקרים לא נחשבת...).
מה שבטוח זה שגם אם אין שם שום דבר פלילי, יש סיכוי שבסתבכת יופי יופי עם שתי נשים שיוציאו לך את המיץ... אבל על זה נאמר "כשהזין עומד - השכל בתחת"...

Shamy

New member
אין לי מושג אני לא בטוחה

מה שבטוח שאם הייתי בתור בחורה ששיקרת בשביל לשכב איתי כשאתה עם מישהי זה היה די גורם לי לא לרצות להיות איתך בקשר...

למה אתה לא נותן תמונת מצב מלאה ושקיפות מלאה? אנשים מעריכים הרבה יותר שקיפות ואמינות..ותתפלא אבל אנשים מגיעים בכל הצורות צבעים מינים והגדרות , יכול להיות שאם תמצא מישהי שאתה אומר לה אני נשוי ומחפש בחורה מהצד את נראית לי נהדרת יכול להיות שהיא תזרום איתך על זה..אני חושבת שיש פורום שנקרא אהבה אסורה אולי תשאל שם?..

למעלה