זקוק לעצה!

spirit73

New member
זקוק לעצה!

יש לי ולאשתי בזמן אחרון ויכוח.היא כל פעם לפני שינה מוציאה אוכל מהמקרר ואוכלת בסלון מול הטלויזיה.מה שמעודד אותי גם לאכול.זה ממש לא בריא לאכול לפני שינה.אז אני הולך לישון אם בטן מלאה או להפך עם בטן כואבת מרצון לאכול.ביקשתי ממנה לאכול בשעות האלה במטבח.היא לא מוכנה.כנראה מאיזה פוביה פמיניסטית שכאילו בעל שולח את אשתו למטבח.מה נראה הפתרון?

תעבירו את השולחן אוכל לסלון

או טלוויזיה קטנה למטבח... או את הספה למטבח או שפשוט תלמד להשתלט על הרעב... זה לא צריך להתפתח לויכוח רציני ממש ../images/Emo140.gif

פשוט

תסביר לה למה אתה מבקש ממנה, ותבקש שתתחשב בך, ואם היא עדיין מתעקשת פשוט תשתלט על עצמך..כמו שאמרו מעליי- למה להפוך את זה ומשהו רציני? מקסימום אם אתה לא מצליח להיות לידה בלי לאכול תנשנש קצת, אבל אל תעמיס על עצמך...

תאכל משהו בריא...

יוגורט או משהו קל כזה בערב... זה טוב... אולי אפילו תציע שתאכלו דברים כאלה ביחד... או שבזמן שהיא אוכלת תעשה איזה הליכה בחוץ או כל דבר אחר שיעסיק אותך...

Cobe Anan

New member
שמע, אם היא כל כך לא קשובה לך..

אולי כדאי שתיקח ממנה חופש. מה דעתך פשוט להיעלם למיטה לפני שהיא שולפת את התוכן של המקרר? דבר שני: "בזמן האחרון"- יש לי הרגשה שאתה מאמין לכל מה שאומרים בטלוויזיה, נכון? נראה לי שעד שראית את התכנית על שינה זה לא הטריד אותך במיוחד. היית אוכל מאוחר בלילה לפני התכנית? ארוחות קלות שירגיעו את הבטן לפני השינה הן דווקא לא תמיד כזה רעיון רע, בטח שלא כשמדובר בשלום בית. אבל הבעיה שלכם היא לא האוכל. תתחיל לבדוק למה לא אכפת לה.

למעלה