זקוק לעצה

gabrielr

New member
זקוק לעצה

איך להתחיל עם בחורה בחדר-כושר?!? לפעמים זה נראה שלא משנה מה שאני אומר זה תמיד יהיה לא בסדר אז מישהו, בבקשה, יכול לתת לי משפט נורמלי שאני אוכל לומר??? (ולא להגיד לי תשאל..., לפעמים אנשים לא אוהבים שמתחקרים אותם). danke

מחפש "משפט פתיחה"? ../images/Emo29.gif

אני לא בטוח שיש דבר כזה.. משפט פתיחה..... ברגע שאתה מתכנן בדרך כלל זה לא מצליח... ה"תיכנון" הכי טוב זה פשוט לבוא עם חיוך, להיות נחמד ולהגיד מה שיוצא לך בלי לחשוב מראש על הטקסט... בדיוק כמו שהיית בא לידידה שלך ומתחיל לדבר איתה... סתם "היי, מה נשמע" כזה... כמעט תמיד - "משפט פתיחה" לא עובד..

balcony

New member
המלצה שלי, תתחיל ב

Small talk. תשאל אותה אם היא יודעת איך מפעילים מככשיר מסויים, כאלה דברים... בהצלחה!!!1

-ADI -

New member
תהיה איך שאתה

אם אני היתי בן לא היתה לי בעיה להתחיל עם בנות ואם אתה שואל אותי הם אוהבות את זה!

נריה_ה

New member
תנסה פשוט להתידד איתה בהתחלה אח"כ

זה יבוא לבד. אתה לא חייב להציע לה ישר לצאת... עדיף שלא. ולפי מה שהבנתי בנות אוהבות ישירות... נריה.

עדיף.....

שפשוט תיגש אלייה בשיא הספונטניות ופשוט תגיד לה: "היי מה שלומך?" או משהו דומה לזה. אל תחשוב על מה להגיד לה, פשוט תגיד מה שיבוא לך באותו הרגע תאמין לי זה הכי מצליח. מקווה שעזרתי. רעות.

אני לא סובלת "משפטי התחלה!"

הדבר הכי דבילי... במקום להגיד כל מיני דברים מוזרים שיראו לנו (הבנות) כאילו נפלתם מאיזה שהו ירחון... תהיו עצמכם ופשוט תשאלו... "היי מה נישמע, שמי..." תאמין לי שככה תעשה יותר רושם ותראה כבחור אמיץ שלא מתבייש להיות עצמו במקום להגיד: "סליחה מה השעה?" או "16 שנה אני קוטף פרחים בשדה ובחיים לא ראיתי פרח שכמותך..." בלאאא.א...

liran b

New member
מצחיקים...........:)))9

כמה דברים: לגבי שאלתך... לך אליה תשאל כמו שכולם אמרו מה שלומך.. אני (פה אתה אומר איך קוראים לך) וככה זה יזרום..... ועוד שני דברים : 1) אני רואה שמישהו פה ראה ביום רביעי פאזל עם "סמאל טוק"
ובקשר למשפטי פתיחה שרשמו פה....... אהבתי את 16 שנים אני קוטף פרחים ולא קטפתי מעולם פרח כמוך.... חמוד :) את זה לא שמעתי בחיים שלי. מצחיק..............

חחח...

יש גם את התשובה למשפט פתיחה עם הפרחים: "16 שנים אני זורקת אשפה ובחיים לא ראיתי זבל כמוך!" חחח... זה משהו שטוב להגיד לאיזה ערס!

למעלה