זקוק לעצה

עי ד ן

New member
זקוק לעצה

ההורים שלי לא סובלים את חברה שלי (היא מוסלמית ואנחנו משפחת כוהנים שומרי מסורת). בכל פעם שהם נפגשים, ההורים שלי מנחיתים עליה איזה ירידה בעדינות (או לא). בכל מקרה, נמעס לה היא לא מוכנה לבוא עד שהם ירגעו, והיא רוצה שאני זה שירגיע אותם. אני לא חושב שאני יכול לעשות את זה, ואישית אני לא מבין מה הבעיה גם אני ויתרתי הרבה בנוגע להורים שלה. כל הקטע הרס לי את החופשה מהצבא.

../images/Emo5.gif אחחחחח... קשה....

אני לא יודע איך לעזור בזה, אני רק יכול להציע שיחה שלך עם ההורים שלך ותהיה פתוח לגמרי, אחר כך להגיד להם שאתה רוצה שהם ידברו איתה... אני לא יודע אם זה יעזור או לא- אבל בהצלחה.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo45.gif

שיחה פתוחה וכנה עם ההורים תועיל לדעתי לעניין, ככה ההורים שלך יבינו אותכם ואתם תבינו אותם ותגיעו לפשרה אולי או משהו עד שהם יקבלו את הקשר בינכם.

danshk

New member
כל אלה שמציעים שיחה פתוחה עם

ההורים באמת מאמינים במה שהם כותבים כאילו הייתם באים אל ההורים שלכם: אמא אבא אנחנו צריכים לדבר. למה אתם כל כך נגד חברה שלי בלה בלה בלה! די כבר עם העצות המטופשות האלה זה לא עוזר בגרוש!

s h i r k u s h

New member
../images/Emo2.gif

בוא אני אספר לך משהו קטן: אני לומדת פיתוח קול כבר שנתיים, ובמשך חצי שנה למדתי מבלי לספר להורים שלי כי בהתחלה כששאלתי לדעתם הם אמרו שזה מיותר אם אני לא רוצה להיות זמרת ללכת לשיעורי פיתוח קול, והם לא הבינו כמה זה עושה אותי מאושרת וכמה אני נהנית בשיעורים האלה, עד ששוחחתי איתם שיחה מלב אל לב ואמרתי להם שאני מאושרת מזה וביקשתי מהם בקשה אחת קטנה: שיבואו לשיעור אחד שלי, ומאז לא רק שהם רואים כמה אני נהנית בשיעורים אלא גם משלמים לי חצי מהשיעורים כדי להקל עליי וזה אפילו מבלי שביקשתי. אם אתה בא להורים שלך ומדבר אליהם ככה זה מראה על בגרות וההורים מסתכלים עלייך בצורה שונה יותר- במקום להתמרד, אתה בא ומשוחח איתם על כך. ובקשר למשפט האחרון שלך- הייתה הודעה, נשאלה שאלה וכל אחד כותב את דעתו ונותן עצות, אף אחד לא מחייב לקחת את העצות ואם העצות נראות לך טיפשות, אל תיקח אותן.

מאיפה הקביעה הזאת?../images/Emo4.gif

כשהייתי בן 16 והחלטתי לעשות רישיון על קטנוע, אמרתי להורים שלי שאני רוצה לדבר איתם, ישבנו, דיברנו, הם קיבלו את הטיעונים שלי, עכשיו אני כבר עם רישיון לא מוגבל, אבא שלי עם רישעון עד 500 סמ"ק ואין שום בעיה (אבא היה הסלע נגד אופנועים). אולי אצלך זה לא ככה, אצלי זה מאוד ככה!

Anna Karenina

New member
אני מדברת עם ההורים שלי כל הזמן.

הם האנשים שאני הכי אוהבת לדבר איתם ולשוחח איתם, גם בשביל לקבל מהם עצות, וגם כדי לקבל מהם תמיכה ועידוד. והם תמיד מצליחים לעודד אותי, ולייעץ לי על הצד הטוב ביותר. וכן, אני באה להורים שלי ואומרת להם שאני צריכה לדבר איתם, ואין לי שום בעיה עם זה.

חשוב שנית!!!

האם חשבת פעם איך יראו הילדים שלך? האם אתה רוצה שהבן שלך יגיע איתך ביום כיפור לבית כנסת או שילך למסגד? האם אתה רוצה שהבן שלך ידע איך אומרים שמע ישראל? אתה רוצה שהוא ידליק אחרי שתמות נר נשמה ויגיד קדיש, או שילך להרוג יהודים (כולל אותך ואת משפחתך) היזהר והישמר ואל תתקרב למוסלמית! אתה י-ה-ו-ד-י ! ! ! זרוק אותה ותברח ממנה. תחשוב תחשוב טוב להיכן אתה נכנס ומסבך את עצמך. יש מסA

עי ד ן

New member
איך יראו הילדים שלי?

יש לך מוסג כמה נורא זה נשמע? כשיהיו לי ילדים, אני רוצה שיחליטו לבד מה הם רוצים או לא רוצים. תאמין לי, שגם אם אני התחתן עם יהודיה, אם הילד שלי יחליט שהוא רוצה להתאסלם, להתנצר אז סבבה לו. חשבתי שהדבר הכי חשוב זה שיהיה בריא.

עצור!

בכל זאת יותר תשמח שבנך מתקדם בצבא מאשר שתשמע שהוא התאבד והרג כמה חברים שלך. זה נכון שאין לך שליטה על ילד שלך ושיעשה מה שהוא רוצה, אבל יש באפשרותך לכוון אותו באיזה כיון ללכת

עי ד ן

New member
נכון יש באפשרותי לכוון אותו

ואכוון אותו לבחור באהבה, אני אשמח אם הילדים שיהיו לי לא יצטרכו ללכת לצבא.

עי ד ן

New member
יודע מה אחי?

עזוב אותי! בקשתי עצות, לא תגובות מגזענים. בכל אופן, אני לא צריך את האישור שלך אם נראית לך העובדה שאני יוצא עם מוסלמית או נראית לך העובדה שאני לא מאמין בדת!

HyPeR SoNiC

New member
תגיד לי......

מאיפה באה הגזענות הזאת שלך????? אני עובד במקום שעובדים בו עוד 3 אנשים שהם ערבים נוצריים... אמנם נוצרי הוא לא מוסלמי, אבל הנקודה שלי היא שלא צריך להתייחס למישהו בצורה שונה רק בגלל שהוא בא מדת שונה.... מוסלמים הם קודם כל בני אדם, והעובדה שמישהו הוא מוסלמי לא בהרכח אומרת שהוא ילך לעשות פיגוע מתישהו.

שרשרת הטעויות

יש לך כמה טעויות קודם כל אני לא גזען! אני גם עובד עם ערבים מדבר ערבית (למדתי מהם) ואוהב את המנטליות הערבית. רציתי רק לחדד את הנושא משום שהיום לצערי העצום כל ערבי מסוכן וגם אני בודק את החברים שלי כל יום בזהירות (שכחתי לספר הם מוסלמים) והטיפש הזה שחושב רק על השניה ולא רואה מטר קדימה הרגיז אותי. לא חסר יהודיות תחשוב מה יהיה מחר ומחרותיים.

עי ד ן

New member
ההפך

בסניגוד אליך אני מסתכל אל העתיד. אני יודע, שאל מנת שיהיה עתיד צריך ללמוד לאהוב. הוכחת את הגזענות שלך בשני דברים: 1- "כל ערבי הוא מסוכן"-גזענות פירושה הכלללה של בני אדם על פי גזע או דת, וזה בדיוק מה עשית. 2- "וגם אני בודק את החברים שלי כל יום בזהירות"

HyPeR SoNiC

New member
יפה אמרת

דודו, אתה בטח לא אוהב את המילה גזען, אבל אתה כזה, והוכחת את זה יפה מאוד. אם אתה טוען שיש לך חברים מוסלמים, ואומר שאתה בודק אותם כל יום, אז כנראה שהם לא ממש חברים שלך..... ובאותה הודעה אתה עוד אומר שכל ערבי הוא מסוכן..... אז למה אתה מסתובב איתם? הרי אתה אמרת בעצמך שהם מסוכנים, שהם טרוריסטיים, ושבכל שניה אתה יכול לשמוע בחדשות שהם התפוצצו באיזו מסעדה בת"א או פרצו לבית של חברים שלך וירו בהם....... ועוד דבר..... מה סתומרת "והטיפש הזה שחושב רק על השניה ולא רואה מטר קדימה הרגיז אותי. לא חסר יהודיות תחשוב מה יהיה מחר ומחרותיים"!?!?!?? יופי שלא חסר יהודיות! אבל הוא מצא לו מישהי, והיא במקרה לא יהודיה! אז מה, הוא יזרוק אותה!? ומה בדיוק יהיה מחר ומחרתיים? תספר לי......

ScorpioID

New member
אני לא כל כך בטוח שהם יתחתנו

יש התנגשויות דתיות. וזה כמו כל קשר בין-דתי פשוט יתפוצץ מבלי שאחד הצדדים ימיר את הדת.

עי ד ן

New member
אני צעיר מדי להתחתן

יש מספיק נישואים בין דתות. לא ממש אכפת לי להמיר את דתי, גם ככה אני לא מאמין באף דת.

בלי טובות

אל תעשה טובה לאף אחד ואל תאמין בכלום רק תראה איך הם מתנהגים ואיך אנחנו מתנהגים ותחליט למי אתה דומה.

עי ד ן

New member
אני לא רוצה להכנס לויכוח דתי איתך

אבל, אם כבר אז- אני רואה מקרוב איך אנחנו מתנהגים. אני חייל, אני רואה כל כך הרבה את המחסומים וההתעללות שם.

למעלה