זקוק לעצה

דינגו**

New member
זקוק לעצה

אני חצי שנה אחרי הניתוח, 32 ק"ג פחות (שזה 50% מהעודף). התרגלתי לחיות עם הטבעת, אין הקאות או התקעויות (בטח לא כמו שאחרים מתארים), אבל, יש ירידה משמעותית בקצב הירידה במשקל, כמעט עצירה, שכניראה נובעת מעליה בנפח הארוחות. אם כי בשום אופן לא חזרה למה שהיה לפני, אפילו לא קרוב. טרם עשיתי הצרה, האם מומלץ לעשות עכשו הצרה כדי להחזיר מעט את הגלגל לאחור, או שאני מסתכן בהתקעויות / הקאות? תודה

רוייקו

New member
לדינגו... שלום לך וברוך השב ..

מה שלומך ? שששמע, ירדת די יפה עד כה בחצי שנה. באמת, אולם, ממה שאתה מספר, ניראה שנפח הארוחות שלך הולך ועולה וזה עשוי לחבל לך בהמשך הירידה וגם עשוי להעלות אותך במישקל. אני מציע לך לפנות למנתח שלך, על מנת שישלח אותך למכון הרנטגן להידוק נוסף של הטבעת. אם סגרו לך יותר מדי, אתה יכול לגשת תוך 24 השעות שאחרי ההצרה, למיון, שם יפתחו לך חזרה את הטבעת לנקודה הקודמת. תמיד אפשר לפתוח קצת.

עדי.פ

New member
חכה עם ההצרה, אל תרוץ

רק אם אין ירידה במשקל או יש עליה חס וחלילה לך להצרה. אתה צריך להבין שאתה שורף היום הרבה פחות קלוריות (אתה כבר לא סוחב שק מלט ששוקל 30 קילו) נסה לשפר את התפריט שלך , לך לדיאטנית ורק אם אין ברירה עשה הצרה. אם אתה ממשיך הקצב של חצי קילו עד קילו לשבוע אין צורך בהצרה עדי

gal33

New member
דינגו היקר

ראשית, ברכותי על הירידה היפהפיה!!!, כה לחי, המשך כך!!! שנית, שלא תשתמע חלילה קלות ראש בנושא הניפוחים. כל פעם שבאתי לנפח ראיתי אנשים רבים עם המנתחים (עם אלה שאיפשרו לריב איתם) על כמות הניפוח, שניה אח"כ יוצאים החוצה, ו"מקסימום נבוא בערב לפתוח...". אל לנו להקל ראש בניפוחים. יש ללכת לנפח לא כדי לרדת עוד יותר במשקל, אלא רק כאשר הירידה נפסקה לחלוטין לאורך זמן, ואוכלים כמו שצריך ולא מזייפים. כל פעם שמנפחים, מפחיתים (בדרך כלל, זה הרעיון) את כמות הקלוריות הנצרכת, ואיתה מואט קצב חילוף החומרים בגופנו, וזו נקודה חשובה ביותר למחשבה. כשמתחילים אח"כ לאכול קצת יותר, קצב חילוף החומרים לא גובר בקצב שמותאם לעליה בצריכה הקלורית, ואז הבעיה מחריפה! בנוסף, לירידה מהירה עלולות להיות תופעות לוואי לא סימפטיות כלל ומסוכנות מעבר לעודפי עור, כדוגמת כבד שומני, אבנים בכיס המרה ושאר שישו ושמחו. אם יש עליה משמעותית בנפח הארוחות, לך לעשות צילום בריום, תבדוק מדוע זה קורה, זה לא אמור לקרות. לך לדיאטנית, תבדוק שאתה אוכל תפריט מאוזן ובריא. תנסה להגביר את כמות הפעילות הגופנית שאתה עושה. ואם עשית כל זאת ועדיין אין ירידה במשקל, או אז יש לך אור ירוק ללכת לניפוח. צריך לנפץ פה מיתוס אחת ולתמיד,
אחרי ניפוח לא אמורים להתחיל להקיא. אחרי הימים הראשונים של ההסתגלות לאחר ניפוח שזה כמו אחרי הניתוח, עקרונית אמורים לאכול רגיל, שוב הכל, כמו שאכלת קודם, רק כמות קטנה יותר. יש לקחת בחשבון שאולי הניפוח יביא איתו גם רגישויות למזונות שקודם כן עברו, וכעת יוצרים בעיות. לא קרה כלום. מסתגלים. אם בכל זאת האחד מקיא, נתקע לו לאחר ניפוח, למרות שהוא לועס טוב טוב, אוכל לאט לאט, מפריד בין שתיה לאכילה, ואוכל רק מזונות שהם טובים לו, אזי מסקנה חד משמעית, זה סגור הדוק מדי. ללכת לפתוח, לא לחכות שיווצרו בעיות. כל הרופאים, חד משמעית, אומרים שבהקאה הראשונה צריך להגיע לבית חולים. אנחנו לא בעונש, אנחנו לא אמורים לחיות עם הקאות! בהצלחה!

רונית-1

New member
דינגו הספק מדהים

מה שלומך? כל הכבוד על הירידה היפה במשקל המשך כך!!! מכיוון שאין לי טבעת כמו שלך לא אוכל ליעץ לך מה בדיוק עדיף מתוך נסיון, אבל אם הייתי במקומך הייתי דוחה את ההצרה כמה שאפשר אם עדיין יש ירידה במשקל ללא הצרה, שכן לגוף נדרש זמן להסתגל לשינויים שהוא עובר ואז הירידה במשקל מתחדשת לכן כדאי להמתין בסבלנות ולא לרוץ להצר. בהצלחה רונית

למעלה