זקוק לעצתכם דחוף

זקוק לעצתכם דחוף

אחרי חודשיים של פרידה ונתק, לאחר זוגיות של שנתיים וחצי התקשרתי אליה. אזרתי אומץ, הרמתי השפופרת, וחייגתי אליה הביתה. ו... היא לא ענתה. (היא יכולה לראות את המספר שלי - יש לה צג שיחה מזוהה). המענה הקולי שלה ענה וכמה התאכזבתי ונקרעתי מבפנים. אולי היא לא בבית? אולי היא בבית ורואה את המספר שלי ולא עונה? מה אתם אומרים - להתקשר אליה שוב היום? והפעם לנייד שלה? להתקשר מחסוי? אני מתגעגע ורוצה לדבר איתה. חייב לתפוס אותה. רוצה לשמוע את קולה ואולי אפילו יותר..

מאיפה לך

שהיא לא רוצה לשוחח איתי? אולי היא לא הייתה בבית ולכן לא ענתה לטלפון? אז אולי לנסות היום בכל זאת? ולנייד שלה?

twigy

New member
אוחחח איך אני שונא את זה

שאנשים לוקחים על עצמם את כל האחריות, היא לא הייתה בבית מה אתה רוצה ממנה ? קורה ! בני אדם זזים מדי פעם מהבית. תתקשר שוב, תתפוס אותה ותדבר איתה אם זה כל כך חשוב לך.

מיטללל

New member
"ואם.. אם לסבתא היו גלגלים"

אין לנו דרך לדעת אם היא לא הייתה בבית או פשוט סיננה.. במקומך הייתי אוזרת שוב אומץ , מתקשרת לפלאפון ומשאירה הודעה. כי לדעתי אם לוקחים את התרחיש הכי גרוע - עדיף להתאכזב ולקבל זריקת מציאות מאשר להיות בחסר וודאות ולשגע את עצמך במחשבות. רק תיקח בחשבון שעברו חודשיים.. ואי אפשר לדעת באיזה מקום היא נמצאת... ויש סיכוי שאחרי השיחה הזו תרגיש יותר רע מלפניה אבל כנראה שזה משהו שאתה חייב לעצמך תחזור תספר לנו מה ואיך היה
מיטל

../images/Emo12.gif

אני התקשרתי גם למישהו שהיה לי איתו נתק של 3 שנים.. לא יודעת מה חשבתי באותו זמן.. אבל כן הוא ענה לי ושמעתי ת'קול שלו. ברגע שהוא אמר לי שיש לו חברה החלטתי שזהו. לא מתקשרת יותר אז אל תתקשר זה יכאב לך עוד יותר

אחי תתנתק תתקשר אלייה

כשלא תרגיש כלפייה כלום אני באותו מצב אחי זה קשה אני יודע אבל אין מה לעשות אלא אם אתה רוצה אותה חזרה רק שתדע כשתחזרו זה יהיה יותר קשה זה לא יהיה אותו דבר

למעלה