זקוק לתמיכה נפשית!!!!

new user

New member
זקוק לתמיכה נפשית!!!!

התחלתי ללמוד בקידום לפני שבועיים ואני מתחיל להשתגע עם כל הקטע של ההשלמת משפטים והשאלות פ.ט.ל. כל משפט בהשלמת משפטים אני קורא איזה 1000 פעם עד שאני מצליח להבין מה רוצים ממני, איך כולם מצליחים את זה כל כך מהר??? והשאלות פ.ט.ל האלו!, אני רק בהתחלה ויש לי אולי איזה 40 אחוז הצלחה וזה גם זה די בקושי. אם זה ימשיך ככה אני לעולם לא יצליח לעבור את ה 600.

dynamike

New member
אממ...

דבר ראשון הרגע, אתה עוד בשלב מוקדם בלימוד, והרבה אנשים מרגישים בתחילה כמוך. שנית, עברית זאת שפת האם שלך? אם עיקר הבעיות מתרכזות בחלק המילולי, אולי תשקול לעשות את הבחינה בשפה אחרת? אם הבעיות נמשכות, אין לך הרבה מה לעשות מאשר לתרגל ולתרגל... אולי זה יעזור לך לשפר את הזמנים בהשלמת משפטים. לגבי פ.ט.ל זה תלוי הרבה באוצר מילים לכן אין שם הרבה אפשרויות לשפר, אבל הכי חשוב אל תוותר! בהצלחה!

nsr

New member
yo dude

שמע, כמו ש -"dynamike" אמר, אתה בשלב מוקדם בלימוד אז אל תיקח את זה קשה מדי. והדבר הכי חשוב, אל תתיאש! אני לא טוב בכמותי בכלל לא (לא לפרוטוקול: אני אוהב את זה, פשוט לא טוב בזה) ועוד משהו (תמיד רציתי להגיד את המשפט " לא לפרוטוקול") (או לפחות לרשום אותו). עכשיו ברצינות, הנקודה שלי היא שאי אפשר להיות טוב בהכל. אל תתיאש ותקרע את התחת ואתה תקבל הרבה מעל 600! בהצלחה ענקית!

למעלה