זקוק עזרה עם שחזור ססמה בכניסה לנייד של הילד

לפטופ של דל , לא זוכר דגם כרגע , עם חלונות 10
היה עדכון של חלונות ואחרי האתחול זה דורש שם משתמש +ססמה בכניסה כשעד לרגע האתחול תמיד היה מופיע השם משתמש שלו ובלחיצה עליו זה היה נכנס למחשב
הילד בן 10 ועל הספקטרום האוטיסטי ולא יודע להגיד לי מה השם משתמש ואני בערך זוכר מה אמורה להיות הססמה
המחשב היה מתנת יומולדת מחמי והוא אחרי ניתוח כרגע ולא זוכר מה היה השם משתמש

מה אפשר לעשות ? כי ניסיתי כל מיני קומבינות של שם משתמש+ססמה שהייתי בטוח שזה מה שהיה רשום שם וזה לא עוזר

arseny92

Well-known member
מנהל
לפטופ של דל , לא זוכר דגם כרגע , עם חלונות 10
היה עדכון של חלונות ואחרי האתחול זה דורש שם משתמש +ססמה בכניסה כשעד לרגע האתחול תמיד היה מופיע השם משתמש שלו ובלחיצה עליו זה היה נכנס למחשב
הילד בן 10 ועל הספקטרום האוטיסטי ולא יודע להגיד לי מה השם משתמש ואני בערך זוכר מה אמורה להיות הססמה
המחשב היה מתנת יומולדת מחמי והוא אחרי ניתוח כרגע ולא זוכר מה היה השם משתמש

מה אפשר לעשות ? כי ניסיתי כל מיני קומבינות של שם משתמש+ססמה שהייתי בטוח שזה מה שהיה רשום שם וזה לא עוזר
אם החשבון של המערכת איננו local user אז מן הסתם פרטי ההזדהות הם חשבון המייקרוסופט, שאותו אפשר לאפס בקלות בתנאי שיש גישה לאמצעי השחזור של החשבון
אם זה רק משתמש מקומי, אז קיימים כמה יישומים אשר מאפשרים איפוס סיסמת משתמש מקומי: DaRT (רק אם יש לך את ערכת הניהול הזאת) או למשל PCUnlocker אבל היא אינה חינם...

HelpSupport

Active member
אם החשבון של המערכת איננו local user אז מן הסתם פרטי ההזדהות הם חשבון המייקרוסופט, שאותו אפשר לאפס בקלות בתנאי שיש גישה לאמצעי השחזור של החשבון
אם זה רק משתמש מקומי, אז קיימים כמה יישומים אשר מאפשרים איפוס סיסמת משתמש מקומי: DaRT (רק אם יש לך את ערכת הניהול הזאת) או למשל PCUnlocker אבל היא אינה חינם...
לחשבון מקומי - פתרון חינמי ->

blzvi

Active member
רק שיהיה ברור לך .
לא מדובר עלח הפעלת יישום מתוך המחשב ,כי אתה נעול בחוץ.
הכוונה היא יצירת מדיהחיצונית על CD או DOK שבאמצעותה אתה נכנס למחשב ומשם באמצעות יישומים של המדיה תוכל לאפס את המחשב.
מה שהציעו ועוד hiren boot cd
אם זה הפעם הראשונה שאתה שומע מושגים אלה מוטב שתפנה למעבדת מחשבים שיש לה מין הסתם הכל ויתקנו תוך 5 דקות

ברור לי שמדובר בפעולות חיצוניות אבל בכ"ז צריך להיות לידו בשביל לתקוע לו את הDOK ו\או לראות אם האיפוס דרך האתר של מיקרוסופט עבד ;)

למעלה