זקיקים קטנים ומרובים
שלום לכולם
יש לי שחלות פוליצסטיות ומחזור לא סדיר. מנסה להיכנס להיריון 2 ( יש לי ילד בן 3 ושמונה בבית)
לקחתי 4 סבבים של אקקלומין בהם המינון היה שונה ועלה בכל סבב.
המעקב שעברתי לא היה מאוד הדוק וטוב אצל רופא נשים.
לאחר שהכדורים לא עזרו עברתי לפני כחודש לד"ר לויט רופא פוריות.
עברתי לזריקות גונל אף. התחלתי עם מינון של 50 ולפני כמה ימים הרופא העלה את המינון ל-75.
אני ביום ה-21 למחזור.
לפי בדיקות הדם שביצעתי ה- e2 מראה עלייה כך שלפי דברי הרופא ההורמונים עוזרים
אך במעקבי הזקיקים שעשיתי שאחד מהם היה אף אתמול הרופא רואה הרבה מאוד זקיקים אך ממש קטנים
הוא אמר שהוא חושש להעלות את רמת ההורמונים כדי שהזקיקים לא יגדלו בכמות גדולה בפתאומיות.
ולכן עליו להיזהר ופשוט להמשיך עם אותו מינון הורמונים ומעקב זקיקים צמוד כדי להגיע לזקיק מוביל ולעשות הזרעה.
יצאתי מהרופא בתחושה מבולבלת מעט ואודה לעזרתכם.
האם מצב זה ביום 21 כאשר אני במחזורים לא סדירים הוא הגיוני? האם לאחר שבועיים של זריקות ללא התפתחות זקיק מוביל ורק זקיקים קטנים רבים זה מצב שמעיד שעדיין הטיפול עובד בכלל?
האם מכמות זקיקים קטנים אלו עדיין יכול להתפתח זקיק אחד מוביל במחזור טיפול זה ?
הרופא אמר שצריך לחכות ולראות מה יתפתח...
אשמח לשמוע אם למישהו קרה דבר דומה ( הבנתי שנפוץ אצל פוליצסטיות) ..
אשמח לעידוד/ הכוונה וכל מה שיכול לחזק במצב המתיש הזה....
תודה ובהצלחה לכולם
שלום לכולם
יש לי שחלות פוליצסטיות ומחזור לא סדיר. מנסה להיכנס להיריון 2 ( יש לי ילד בן 3 ושמונה בבית)
לקחתי 4 סבבים של אקקלומין בהם המינון היה שונה ועלה בכל סבב.
המעקב שעברתי לא היה מאוד הדוק וטוב אצל רופא נשים.
לאחר שהכדורים לא עזרו עברתי לפני כחודש לד"ר לויט רופא פוריות.
עברתי לזריקות גונל אף. התחלתי עם מינון של 50 ולפני כמה ימים הרופא העלה את המינון ל-75.
אני ביום ה-21 למחזור.
לפי בדיקות הדם שביצעתי ה- e2 מראה עלייה כך שלפי דברי הרופא ההורמונים עוזרים
אך במעקבי הזקיקים שעשיתי שאחד מהם היה אף אתמול הרופא רואה הרבה מאוד זקיקים אך ממש קטנים
הוא אמר שהוא חושש להעלות את רמת ההורמונים כדי שהזקיקים לא יגדלו בכמות גדולה בפתאומיות.
ולכן עליו להיזהר ופשוט להמשיך עם אותו מינון הורמונים ומעקב זקיקים צמוד כדי להגיע לזקיק מוביל ולעשות הזרעה.
יצאתי מהרופא בתחושה מבולבלת מעט ואודה לעזרתכם.
האם מצב זה ביום 21 כאשר אני במחזורים לא סדירים הוא הגיוני? האם לאחר שבועיים של זריקות ללא התפתחות זקיק מוביל ורק זקיקים קטנים רבים זה מצב שמעיד שעדיין הטיפול עובד בכלל?
האם מכמות זקיקים קטנים אלו עדיין יכול להתפתח זקיק אחד מוביל במחזור טיפול זה ?
הרופא אמר שצריך לחכות ולראות מה יתפתח...
אשמח לשמוע אם למישהו קרה דבר דומה ( הבנתי שנפוץ אצל פוליצסטיות) ..
אשמח לעידוד/ הכוונה וכל מה שיכול לחזק במצב המתיש הזה....
תודה ובהצלחה לכולם