זקיקים שנוצרו עם הורמונים יכולים לבייץ ללא

שושונלה

New member
זקיקים שנוצרו עם הורמונים יכולים לבייץ ללא

אוביטרל ?

לצערי, אחרי שעברתי לבר חוה וניסיתי אצלו פרוטוקול עם המוווון הורמונים (ומי שלא זוכרת, אני ממש ממש נגד הורמונים) הביוץ פוספס - כלומר, ה-LH שלי עלה ולמרות נסיון לתת צטרוטייד כפול, יומיים אחרי זה היה פרוגסטרון 8.8 - כך שכנראה בייצתי (אם כי עדיין ראו זקיקים באולטרהסאונד - אבל אולי אלה גופיפים צהובים ?).

כשדיברתי עם מישהי ואמרתי לה שאני מאוכזבת שרופא שאמור להיות יצירתי כמו בר חוה לא חשב לנסות משהו אחר, נניח שאיבה יום אחרי עלית ה-LH, בלי לקחת אוביטרל - אז היא אמרה שזקיקים שנוצרו מהורמונים לא מבייצים בלי אוביטרל. האם אכן כך? זה לא נראה לי הגיוני - והנה עובדה, הפרוגסטרון שלי מראה שהיה ביוץ (אני מניחה שהיום הוא כבר מעל 10) וגם היתה עליית LH. למה שלא יהיה ביוץ?

למרבה הצער זה סתם תיאורטי, לא יצא כלום מהביוץ הזה
. אבל מענין אותי.

ורד

anguly

New member
לעניות דעתי בהחלט יכול

וזה גם קורה הרבה פעמים בפרוטוקול קצר שהביוץ בורח לפני השאיבה.
באחת השאיבות זה קרה לזו שלפני, היא נכנסה לשאיבה, וזה פוספס כל הזקיקים כבר היו ריקים כי היא בייצה.
אם לא מדובר בהמון זקיקים (נגיד 2-3) אז לפעמים אפילו מחליטים על הזרעה.

אני בייצתי בפרוטוקול קצר עם צטרוטייד

ככל הנראה הצטרוטייד ניתן יום אחד מאוחר מדי והזקיקים פשוט בייצו, ללא אוביטרל, כמובן. אז כן, לצערי זה בהחלט אפשרי...מיותר לציין שלא הגעתי לשאיבה באותו הטיפול...

shoosh101

New member
אני בטוחה שהתשובה היא כן. אחרת בכלל לא היו

טורחים לתת מדכאים כמו צטרוטייד כדי לנוע ביוץ עצמוני. פרוטוקול קצר הוא תמיד יותר "טריקי", אם מתחילים צטרוטייד מאוחר מדי הביוץ יכול לברוח, אם מתחילים מוקדם מדי התגובה עלולה להיות איטית (אם כי בעיני תמיד עדיף להזריק עוד כמה ימים מאשר לפספס ביוץ). אני חושבת שלא נהוג לשאוב אחרי עליית LH טבעית כי לא יודעים את התזמון המדוייק (לא יודעים מתי השיא של ערך ה- LH, בעוד שכשנותנים מבייץ כמו אוביטרל יודעים את התזמון המדוייק כי יודעים מה קצב הספיגה של התרופה וכו').
מצטערת שכך הסתיים הסבב, נורא מאכזב...

למעלה