זקיק אחד קטן ובחילות גדולות

הרמוניה

New member
זקיק אחד קטן ובחילות גדולות ../images/Emo46.gif

טוב אז גם הפעם לא הצלחתי לגדל יותר מזקיק אחד בינוני (כמו שאמרה הטכנאית בחביבות כנראה זה מה שהגוף שלך מסוגל....
) לעומת זאת יש לי בחילות שלא היו מביישות מישהי בהריון לשלישיה לפחות... הפרוגסטרון התחיל לעלות אז אני אנסה הזרעה מחר וביום שלישי נראה אם היה ביוץ או שניתן כוריגון. למישהי יש מירשם איך מגדלים יותר זקיקים? ואיך מעלימים בחילה?? הרמוניה

אולה *

New member
הרמוניה, לי תמיד עוזר מיץ לימון

יש לי מלאי עוד מתקופת ההריון
לגבי הזקיקים - אין לי מרשמים. מקווה, שגם אחד יספיק. מאחלת לך מכל הלב
אולה.

עמית@

New member
הרמוניה-

התאוששות מהירה למדי! אני שמחה לשמוע שאת שוב במירוץ צמוד. בחילות.. אין לי מוש איך מעלימים, אומרים שג´ינג´ר עוזר (ציטטה עמית מספרי הריון שקראה למרות שהם לחלוטין לא נחוצים לה כרגע
) בהצלחה הרמוניתי עמית

נועם@בת

New member
מרשם לגידול זקיקים

נמצא אצלי כבר חודשים בהכנה. כשיהיה מוכן אמסור לך ברצון. מיץ לימון מוסיף המון תמתיקי מיץ לימון במעט סוכר. הייתי נותנת לך בשמחה מחליטת הזעתר שהכנתי לי היום. זה אמור לעזור. אבל אפשר לעשות את זה רק מזעתר נקי, לא מתערובת זעתר בשומשום ומלח. מחזיקה לך אצבעות
חמסה| שיהיו לך בחילות עוד כמה חודשים אבל לא יותר מידי, רק בשביל הרגשת ההריון
ענק נועם

yaelhul

New member
בחילה מעלימים עם לימון, מתכון

לגידול זקיקים גדולים אין לי, ולסיום - עצה אחת בניחוח פולני: שלא תתני לאף אחד לקרוא לילד העתידי שלך "בינוני" , אפילו לא כשהוא בשלב הזקיק. כה לחי לזקיק היחיד והאיכותי שלך יקירה. בהצלחה בהזרעות. אצבעותי שלובות לך. יעל.

טביקאט

New member
אין מתכון ../images/Emo4.gif

אבל הבחילות הן אימון טוב למה שיבוא אח"כ...(יש האומרים) אני הייתי שותה המון מים עם מעט לימון, ואוכלת מעט (מה שלא התבטא במראה) המון בהצלחה, והלוואי והזקיק ה"בינוני" יביא צאצא מדהים! טביקאט

הרמוניה יקרה

לגבי הזקיקים קשה לי לעזור - גם אצלי זה המקסימום שאני מגיעה אליו. החודש אפילו שונה הטיפול כדי שיהיה יותר מזקיק אחד אבל נאלצתי להסתפק בזקיקון בודד. לגבי הבחילות אני גיליתי בשלב מאוחר של ההריון, אחרי שהן כבר כמעט נפסקו, שמאוד עוזר לי לכרסם קרקרים או בייגלה יבש. זה גם יותר טעים ממיץ לימון אז אולי שווה לך לנסות. מקווה שהרגשתך תשתפר, שירה

מרב.

New member
הרמונינה ../images/Emo23.gif

אני מבינה שאת עושה עבודת הכנה להריון- כבר דואגים לבחילות
אם מישהו ימציא מתכון לגידול זקיקים יותר טוב ממה שהמנוגון והמטרודין עושה, אני בטוחה שאהרוני מפרסם אותו שנה הבאה בתחרות מגדלי הזקיקים.. עלי והצליחי, והביאי לנו
קטן לראש השנה...
המון הצלחה, מרב

@שירי

New member
כל אחת והבעיות שלה

אני הפעם אעבור 3 הזרעות בגלל שיש לי המון זקיקים (7-8) אני יכולה לתרום לך בשמחה.... שירי

למעלה