זקן בצבא??

אריק 17

New member
זקן בצבא??

האם מחייבים אותי להתגלח כל יום ? והאם אני יכול ללכת עם זקן במהלך השירות הצבאי שלי?? ואם לא האם זה רק במהלך הטירונות או במשך כל השירות ????

amir18

New member
לפי הידוע לי.

צריך ללכת כל הצבא אם אתה בוחר דרך מסוימת. או להתגלח כל יום או לא להתגלח כל השירות.

תשובה קצת שונה.

אם אתה רוצה רשיון לזקן אתה צריך להוציא אישור לזקן בכל בסיס שבו אתה נמצא. אתה יכול להוציא רשיון לזקן או מטעמים של מסורת או מטעמים של בריאות (גילוח גורם לפצעים וכד...) בכל מקרה, אם אתה שוקל לעשות זקן תצטלם בבקום כאשר יש אתה עבדקן לתפארת. זה עוזר. אל לתבוא מגולח ותגיד שאתה רוצה אישור לגידול זקן. וזהו בכל מקרה, אם הוצאת אישור לזקן אתה לא מגדל אותו מתי שאתה רוצה אלא מסתובב עם זקן כל הזמן.

אריק 17

New member
ומה אם ?.......

אין לי סיבה רציניצ לאישור כמו זקן כמו בריאות או מסורת כי אני ממשפחה חילונית לגמרי , האמת היא שזה לא אסון גדול אם אני אצטרך להתגלח בצבא פשוט אני כבר שנה וחצי עם זקן ואני מעדיף להישאר ככה יש למישהו עצה ???

Ralliart

New member
תלוי בזקן...

זקן צרפתי אתה תחוייב לגלח ,לפחות אם אתה הולך לנח``ל... יכולתי לחתום על זקן מלא אבל לא רציתי להיראות כמו איש חיזבאללה... וזה חוק מעודכן (התגייסתי ב-14.03.01) מוזר שלא אמרו לי כלום בקשר לזה בבקו``ם אפילו בתמונת החוגר שלי אני עם הזקן....שיישרפו! B-p ההרגשה קצת מוזרה לגלח לחלוטין ב-6 דקות (הוראת המפקד) זקן שליווה אותך במשך שנתיים, לא זיהיתי את עצמי במראה...

למעלה