זרועות שמנות

lil squshi

New member
זרועות שמנות

אני בת 21, גובהי 1.60 ואני שוקלת 55 קילו. בשאיפה לרדת ל50! הגוף שלי די קטן ולא כזה שמן אבל הידיים שלי ענקיות, עם מצבורי שומן מטורפים זה כבר במשך שנים ככה וממש מתסכל ומגביל. הפחד שלי באימון משקולות היה שהשומנים יהפכו לשריר ויהיו לי ידיים עבות ושריריות... מה עליי לעשות? איזה סוגי תרגילים ללא משקולות (כי אין לי כרגע בבית) אני יכולה לבצע? תודה לעונים:]

La Femina

New member
../images/Emo8.gifאל חשש - השומנים לא יהפכו לשרירים

אלו 2 רקמות שונות ... אבל הבנתי לאן את חותרת
בשביל שלאשה יהיו זרועות כמו של אלי האנה ...בואי נגיד ככה, זה לא יקרה עם משקולת של 2 קילו , וגם לא עם 3
בכל מקרה - אם את מדברת על התלת ראשי (יד אחורית) , האיזור היותר בעייתי אצל נשים (מכירה מקרוב) אז את יכולה לעשות תרגיל נגד משקל גוף בסיוע כסא, ספסל ... שנקרא שקיעות סמיכה. מצ"ב לינק תרגילים בהדגמה של המאמן אריק שרון - http://www.clalit20plus.co.il/Clalit/Young/Lifestyle/Articles/softbelly4.htm (בלינק הם קוראים לתרגיל - כפיפות על כסא) ברגע שיהיו לך גומיות או משקולת יד ... תוכלי לגוון עוד תרגילים לאותה מטרה.

oridoron77

New member
מוסיף

חוץ מלחזק את השרירים המקומיים באזור (מה שיתן אפקט במראה האסתטי), חשוב גם לטפל ברקמת השומן באיזור, וזאת ע"י תזונה נכונה (תזונה שתותאם לך אישית ע"י פרמטרים משתנים, שבסופו של דבר תכניס אותך למאזן קלורי שלילי, שיגרום לגוף לפנות למאגרי השומן ולנצל אותם כאנרגיה). אורי

lampel

New member
יש רקמת שומן ויש רקמת שריר

יש לנו מספר רקמות בגוף, רקמות שומן , רקמות שריר,רקמות חיבור. האחת לא מתחלפת בשנייה מה שכן קורה וניקח לצורך העניין בין רקמת השומן לרקמת שריר כי זה העניין בשאלתך המאזן ביניהן משתנה בהתאם לאותו אדם. אם האדם פעיל גופנית עובד עם משקולות ומקפיד על תזונה נכונה יווצר מצב שרקמת שריר גדולה יותר מרקמת שומן וזה המצב של החיטוב, לעומת זאת במצב הפוך אדם שלא מתאמן ולא מקפיד על אורח חיים בריא נראה את ההיפך רקמת השומן גדולה פי כמה מרקמת השריר ואת היחס ניתן לראות. אצל כל אחת ואחת מאיתנו יש גם את העניין הגנטי מבחינת ריכוז השומנים הגבוהה ביותר, אצל אחד יכול להיות בפלג גוף עליון ואצל האחר בפלג גוף תחתון. מקווה שעזרתי, לפרטים נוספים: www.elinorlampel.co.il

למעלה