ז'רז'רה ניסיון

חץ הכסף

New member
אם הז´רז´רות שלך תופסות דגים אז

חבל על הזמן, כי מבחן התפיסה הוא המבחן הנכון והיחידי לזרזרה מוצלחת. אם כבר תפסת עליהם דגים אנא ספר לנו את הכל כדי שנלמד. אגב האם החרוזים מושחלים על חוט ניילון או כבל פלדה? לדעתי יש להשתמש אך ורק בפלדה כי הדגים שבאים לזרזרות הם עם שיניים חדות בד"כ. הייתי ממליץ להוסיף שורת חרוזים גדולים וכסופים או לשלב לבן וכסף על חוט אחד מפני שהטורפים מגיחים לכוון הזרזרה מעומק המים כלפי מעלה, ולכן הם רואים בד"כ את בטן הדג שצבעה כסוף לבן בד"כ. תנסה לשלב קרסים משולשים בקצה האחורי ובשליש העליון כשהמרחק ביניהם לא יאפשר להם להסתבך האחד בשני תוך כדי הטלה או משיכה חזרה, כמו כן תוכל להשתמש בפח כסוף ומבריק מפחית שתיה או ידית של כפית קטנה ע"מ להוסיף אלמנטים השוברים את קרני השמש לכל הכיוונים כולל לכוון העומק וגם תוספת משקל להטלה ארוכה יותר. בכל אופן ה"זרזרות שלך נראות יותר טוב מ"רפלה". מוכר? ותשאיר גם לנו כמה טורפים בים.

דגאי

New member
תגובה

כל העסק על טהרת כבלי הפלדה. הכנסתי מעין דיסקיות מנצנצות כדי לייצר הבזקי קשקשים. לגבי מבחן התוצאה : אני מנסה ליצור קשר עם אחד מדייגי הסירות עלמנת להעביר לו אחד לניסיון.

אוריא

New member
פששש

אני זוכר שסיפרת לי עליהן וזה נראה מגניב ומושקע. מענין אם זה גם עובד אבל אני בטוח שעד מוצ"ש תהיה לך תשובה. נקודה חלשה שזיהיתי - אני חושב שהקרסים לא מחוברות מספיק חזק. בנוסף אני ממליץ לשים משולשות. אל תשכח כשהדג יתפס זה יהיה על הקרס. היא צריכה להיות מחוברת טוב. בהצלחה.

rondadon

New member
עצורררר!!!

ראית פעם פיתיונות מרלין? ספינרים למינהם??? זה פשוט דברים גדולים שעושים הרבה בלאגן במים והתנודות שזה יוצר מפורשות ע"י הדגים כתנועותיו של דג מפרפר, וגם הניצנוצים שלו עם השמש נראים כהבזקי ההאור שנשלחים מקשקשיו של הדג... ולכן...יש סיכוי לתפוס עם זה... הכל תלוי בעונה ובסוג הדג...

Rembi

New member
באור אדום !!!!!!!!!!

שלום לחבר מרעי, רון צודק במאת האחוזים ! הזרזרה לא אמורה להיות "דומה" לדג פיזית, אבל בהחלט אמורה לדמות דג, הבדל של שמיים וארץ ! :) פינת "הידעת?" בשנות השלושים והארבעים, הזרזרות הנפוצות שהיו בעלות אחוזי תפיסה נכבדות היו פשוט חתיכת בד אדום שבתחתית קשורה הקרס! ועכשיו זה גורם לנו לחשוב..... לשלם על דמוי דג 100 ש"ח ??? :) בזמן הנכון, במקום הנכון, אפילו קרס כסופה בלי פיתיון תתפוס דג... מניסיון ! פשוט תחשבו על זה כ"מיני" זרזרה כסופה ! הזרזרה פחות חשובה לדעתי, כמובן שיש לה משקל רב בשיפור אחוזי התפיסה, אבל חשיבות הטכניקה, והידע על הדג שאותו הולכים לתפוס משחק חשיבות גדולה יותר, כי זה לא משנה איזה זרזרה יש לך, עם פרזנטציה נכונה, ויכולת להבין איך הדג "חושב" אתה יכול לתפוס גם דג שבכלל לא טורף על זרזרה.... דייג מוצלח, רמבי נוריאל. ,

ועל זה אומר המסטר זה הכל עניין של

PRESENTATION OF THE BAIT

rondadon

New member
עכשיו שמתי לב ואני מסכים עם אורי...

לא נראה לי שאם יתפס משהו הקרסים יחזיקו.... עדיף לחבר את זה לחוט של הרולר ומשמה להוריד תלאי עבה [כדי שלא יהרס מכל הדיסקיות והכל] עם קרס שישתרך מאחורי זה במים וככה אם דג יתקוף הוא יתפס גם כן...

למעלה