זריזות ידיים

gloom

New member
זריזות ידיים../images/Emo66.gif

שלום אנשים. אני מעוניין לדעת איך אפשר לשפר את הזריזות ידיים. הרי אני יודע שהרבה מאוד קסמים נעישם על ידי זריזות ידיים והשאלה שלי אם יש תרגילים שבעזרתם אפשר לשפר את הזריזות ידיים? יש מצב ללינקים? ועוד שאלה- איך קוראים לסוג הקסמים שדיוויד קופרפילד עושה כמו העלמת מטוס והעלמת פיל והעלמת המונה ליזה? יש עוד קוסמים שיכולים לעשות את מה שהוא עושה?

d r u m a n

New member
תשובות

אני לא חושב שקיים תרגיל מסויים שישפר לך את זריזות הידיים בשביל קסמים. אתה צריך להתאמן על קסמי קלפים, מטבעות, טבעות וכדומה... בהתחלה כל מהלך יהיה איטי ומרושל.. אם הרבה אימונים הם יהיו מהירים וחלקים! ואז תוכל להגיד שאתה מבצע תרגילי זריזות ידיים. ואני חושב שסוג הקסמים האלה נכנסים תחת קטגורית קסמי במה...? יש עוד קוסמים... וגם יהיו עוד קוסמים שיעשו את הקסמים האלה.

אני ממליץ על DEVO ב XB

DEVO הוא המאסטר של כל סוגי הפלורישים בקלפים. הוא הוציא DVD כפול שמלמד כל מה שצריך לדעת על פלורישים: סוגי קלפים שטובים לעניין, מצבים שונים, לבוש, איך להשיג עבודה בתחום וכמובן פלורישים מכל הסוגים מההתחלה הביסיסית ועד דברים מטורפים. בין היתר יש שם מורה שמסביר איך לחמם את האצבעות, לגרום להם להיות גמישים ולהתאמן בצורה טובה על קורדינציה וזריזות. אצל קופרפילד מדובר על קסמי במה-אילוזיות.

למעלה