זריחות ושקיעות.

shonshon5

New member
זריחות ושקיעות. ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif

יש לי שאלה בעניין צילום זריחות ושקיעות, שכידוע הולכות ביחד, כמו הנזל וגרטל, סמי וסוסו ודוד ויהונתן. אז ככה: הזריחה, לא כל כל יוצאת מרשימה מהמקום בו אני רואה אותה כאשר אני מתעורר. לפעמים השמש נמצאת די גבוה באותה עת וזה נראה לי מעט ביזארי לקרוא למצב כזה "זריחה"... והשקיעה - שמתי לב שבאופן די מוזר היא תמיד בצד הים ואני במשרד אין לי חלון לכוון הזה... והשאלה - לרון הגולש בהקיץ - מומחה הפורום מס. 1 - האם ידוע לך על פילטרים או עזרים טכניים אחרים שיסייעו בסוגיות הנ"ל? יאללה, ביי! אבי, יועץ רה"מ למערכת השמש.

SkyEye

New member
אחי אבי האומלל... ../images/Emo29.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo1.gif ../images/Emo1.gif

יש לי שעון מעורר, יד ראשונה קילומטראז´ נמוך, במצב מצויין. מצלצל כבר שנים כל יום בשעה חמש, ואם אתה שם אותו במקום רחוק מספיק מהמיטה (לא רחוק מדי...) אין שום סיכוי שתפספס את הזריחה
ובמיוחד בשבילך, אני גם מוכן למכור אותו
לגבי השקיעה, הפתרון די מובן מאליו... מה אתה עושה במשרד בשעות האלה
ואם בכל זאת פיספסת את המועד, לחברת הפילטרים Cokin יש ים של פתרונות:

ilan_k

New member
וחוצמזה...........

לחברת יוגב ובניו שיפוצים בע"מ יש יופי של מבצעים לפתיחת חלונות ,שבירת קירות ועוד מרעי בישין אז יאללה לעבודה........... בימים כתיקונם היה מוחלף השם יוגב בשם אחמד/מוחמד/מונטיפיייר/אסמעיל מחק את השמות המיותרים... (תרתי משמע)

EyalBM

New member
יש להם פילטר שמזיז את השקיעה... ../images/Emo28.gif

לכיוון החלון של אבי???

SkyEye

New member
להם לא, אבל באתר המצורף יש הוראות

איך לראות כמה שקיעות שאתה רוצה בכל יום...
כולל הסברים מפורטים - איך להכין לבד פילטר (!)

shonshon5

New member
וואלה, מה הייתי עושה בלעדיכם???

אבל לאשתי היה רעיון אחר, שהיתרון בו הוא עלות יישום נמוכה יחסית: לישון במשרד (ואז לראות את הזריחה מהחלונות המזרחיים), ולחזור הביתה מוקדם יותר, כך שאספיק לצלם את השקיעה ע"י זה שאטפס על עץ הדקל בחצר (יש לו נטיה מערבית קלה). בכל אופן, אנסה גם פילטרים-מסיטי-שקיעה, או שיפוצניקים. מה שיותר אפקטיבי ויעיל. יאללה, ביי! אילן - מצאת עדשה? אבי.

ilan_k

New member
שלילי לגבי עדשה אבל....

אני אנצל את ההזדמנות לשאול עוד פעם אם יש למישהו עדשה לניקון או שאו סתם יודע על עדשה שמחפשת בית חדש במחיר זיל הזול עקב התנגשות מצערת בין תחביבים.............(ההתנגשות היא תרתי משמע ד"א)

macos

New member
יש באתר של לוח המודעות של ציוד הציל

כתובת האתר www.digital-camera.co.il

nimsg

New member
לגבי העדשה

איזה מצלמה יש לך, ואיזה עדשה אתה מחפש ?? (קניתי לפני כחצי שנה מצלמה חדשה של ניקון וגם "חידשתי" עדשות.

ilan_k

New member
אז לגבי העדשה........

המצלמה היא F50מ של ניקון שאני מצטער שלא היא התרסקה במקום העדשה ואיזה עדשה? את האמת כרגע כל עדשה עם עדיפות ל28-200

ilan_k

New member
ובהמשך להודעה הקודמת ........

גם 28-105 או 28-80 ודומותיה יתקבלו בברכה הכל תלוי במחיר היות ואחרי האירוע שהעדשה התפרקה בו התפרקו עוד כמה דברים לצערי שעולים אף יותר מהעדשה מה יש לכבודו להציע?????

למעלה