זריקה

royassis

New member
זריקה

היי מי שפה משחק פוטבול שאתם זורקים את הכדור אז בסוף הזריקה היד שלכם הולכת פנימה לתוך הגוף (למשל אם אתם ימנים בסוף הזריקה התנועה הטבעית של הגוף תביא את היד לצד שלכם) או שהיד יורדת ישר למטה ? כי פשוט יש לי כאבים במרפק שאני זורק אז אני רוצה שמשהו יאמר לי אם אני עושה משהו לא טוב. אז אם אתם יכולים תאמרו לי איזה מסלול היד שלכם עוברים בזריקה מההתחלה עד הסוף, אם אתם יכולים תפרטו.

דנייייי

New member
אישית לי קשה לתאר את זה במילים

בכל מקרה היד אמרוה בסוף התנועה לחצות את הגוף. כנראה ששחרור הכדור שלך מהיד עצמה לא נכונה, אבל את זה צריך לראות בעיניים ולתקן במקום

royassis

New member
עוד משהו

ניראה לי אולי שזה במקום שאני ממשיך עם המומנטום של היד שלי למטה אני ממשיך עם הממונטום הצידה. כאילו היד שלי מסיימת שהאצבעות של פונות שמאלה (אני ימני) והיד היא מול החזה שלי בערך ומקבילה אליו. המומנטום אמור לקחת את היד שלי למטה ? כאילו הכף יד שלי אמורה לסיים בערך במותניים-שוקיים ?

דנייייי

New member
כן

התנועה אמורה להסתיים באיזור מותניים כאשר היד הזורקת (שלך יד ימין) נמצאת באיזור צד שמאל של המותן

royassis

New member
אהה

טוב אוקיי ..... עבדתי על זה עכשיו אני תמיד משאיר את המרפק שלי בגובה של הכתפיים, המרפק שלי זז קודם. והתנועה שלי עכשיו נכונה... היד שלי יורדת למטה במקום הצידה ..... ניראה לי שזה יותר טוב ככה.

למעלה