זריקות- איך עוברים את זה?

שמש אחת1

New member
זריקות- איך עוברים את זה?

בקורב אצטרך להתחיל עם זריקות.. נשמע לי מפחיד בטירוף, מצד שני לא יכולה לגיע כל יום לקופת חולים כדי שיעשו לי. אשמח לעצות

anguly

New member
זה נורא תלוי איזה...

ולא כתבת אז אני אכתוב בגדול.
הזריקות שבאות במזרקים המיוחדים כמו גונל למשל, הן זריקות מאד מאד קלות תתעוריות לבטן, כל כך קלות שאחרי שתזריקי תתהי האם ביצעת זאת כמו שצריך כי לא מרגישים כמעט כלום.
זריקות לשריר שצריך לקבל בישבן, הן באמת יותר מסובכות, יש שמצליחות להזריק לבד ברגל, אני לא העזתי ונעזרתי בבעלי/אמא שלי/אחות כשלא היתה ברירה.
ככה שהזריקות זה לא משהו שאפשר להתייחס אליו באופן גורף, תלוי מה מזריקים, לאן מזריקים וכו'.
אם תקבלי את אחת הזריקות המודרניות זה באמת לא בעיה ואחרי כמה ימים זה יהיה ממש קל.
אם תקבלי זריקות מהדור היותר ישן (יש כאלה שאין להן תחליף), תעזרי בגורם נוסף או הבעל או אחות.
&nbsp
בהצלחה

1me too1

New member
זריקות

המחשבה להזריק לעצמי היתה בלתי נתפסת. זה התחיל עוד בהריון הראשון עם אינסולין - חברה עזרה לי בהתחלה והמשכתי משם. מצאתי טכניקות שעזרו לי.
בסבבים האלו, ההזרקה בבטן קצת.שונה, וניסיתי כל מיני דברים שונים. הקפאתי את האיזור עם קרח, מרחתי מישחה מאלחשת. אבל האמת שאם פשוט צובטים חזק סופרים עד שלוש ומכניסים - וזה עובר.
הפעם הראשונה מפחידה אבל באמת שאח'כ זה כבר הופך לשיגרה - שולחת חיבוק, לא מצליחה לשים אייקון.
שיהיה בהצלחה ושיהיה קצר

orange star

New member
זה הולך ונהיה יותר קל ...

בפעם-פעמיים הראשונות נורא פחדתי , ופעם אחת אחות הזריקה לי ופעם אחת בעלי. אבל עם הזמן, והיום ממרומי תקופה ארוכה זה נראה לי כבר כמו שטויות. אני למדתי לחבב את ההתעסקות הזו , משהו בתחושה שאת לוקחת חלק פעיל בתהליך, אולי קצת אשלייה של שליטה .... זה הזוי אבל חולף מהר , "זבנג וגמרנו" . את תראי שמפעם לפעם תהפכי ספצית (הלוואי שלא תצטרכי הרבה
)
בהצלחה!

למעלה