זריקות בוטוקס

• פותח הנושא mirir
  • פורסם בתאריך

mirir

New member
זריקות בוטוקס

אני מחפשת מידע בנושא, בני בן חמש וחצי וסובל משיתוק מוחין (קואדרו) אשמח לקבל תגובות גם לאימייל שלי, [email protected] שבוע טוב מירי

נִירִית

New member
הבת שלי קיבלה את הזריקה ברגלים

לבת שלי יש CP קל, ואצלה הזריקה לא הסתמנה כהצלחה מסחררת. לא התלהבנו במיוחד מהתוצאות. הציפיות שלנו היו גבוהות מהתוצאה בפועל. למרות שהוזהרנו מהזריקה הרגשנו צורך לנסות, ולו רק מהסיבה הזו אני לא מצטערת שניסינו. אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות.

לנירית היקרה

צר לי לקרוא על העובדה שאצל בתך הזריקה לא הביאה לשינויים גדולים, במצב בריאותה. לנסות זה תמיד טוב, אם כי לפעמים משלמים על כך מחיר כבר, [ראו תכנית "עובדה" שהוזכרה כאן בפורום]. ליאת.

מירי יקרה

קודם כל, ברוכה הבאה לפורום. מקווה שתישארי איתנו. נושא הזריקות כבר הועלה כאן בפורום על-ידי, קישור בתחתית הודעה זו, אבל בקיצור אני אספר למען מי שלא קרא את ההודעה ההיא, שמדובר בילדה שקוראים לה שמחה שמואלי, ילדה בת 6 הסובלת מ-C.P. לאחרונה שמחה החלה ללכת בעקבות זריקת הבוטוקס, ועכשיו רוצים להוציא את הזריקה מסל התרופות הממשלתי, החלטה מרגיזה לכל הדעות. אם יש לך עוד שאלות בקשר לזריקה, אנחנו כאן. ליאת.

נִירִית

New member
הרשי לי להיות ספקנית

עד כמה שידוע לי לא רוצים להוציא את הבוטקס מסל התרופות הממשלתית. בנוסף התרופה הזו לא תמיד מחוללת פלאות כאלה כמו אצל שמחה שמואלי. אני לא מדברת רק מהנסיון שלנו, אלא גם מנסיון של הורים אחרים. משהו בכתבה על שמחה שמואלי גרם לי לנוע באי-נוחות. אולי זה היה שלל אי הדיוקים שבכתבה, ואולי נימת המסכנות שעלתה ממנה.

נירית

אני יודעת ששידור הכתבה היה בגלל ההחלטה להוציא את התופה מסל התרופות, אולי את יודעת דברים אחרים שאני לא יודעת, מי אני שאתווכח? ברור שהבוטקס לא מחוללת נפלאות אצל כולם, אבל במקרה של שמחה הקטנה, היא עשתה את זה בגדול. בענין הכתבה, אני חולקת עלייך, מי יודע? אולי זה בגלל שעבורי הכתבה הזו היא סוג של נוסטלגיה? ואני חושבת שלא הייתה בה שום מידה של מסכנות, אלא של מצוקה אמיתית, זו דעתי. לא תמיד חייבים להסכים על כל דבר, גם קיומן של מחלוקות זה דבר טבעי ואפילו דמוקרטי.

למעלה