זריקות mb-12 ייצור על ידי טבע ?

elhanan1010

New member
זריקות mb-12 ייצור על ידי טבע ?

האם יש מישהו שיודע אם היתה פנייה לחברת התרופות טבע/ או חברת תרופות אחרת/או אולי פנייה לקרןלידידות ישראל של הרב יחיאל אקשטיין לבקש שייצרו את הזריקות / שיעזרו במימון הטסת הזריקות ,כמו כן האם הזריקות הללו טובות /מועילות לבעיות אחרות מחוץ לאוטיזם ? קראתי כתבה על מנכ"ל חברת טבע שמו ישראל מקוב והוא גר במושב כרמי יוסף אולי מבין ההורים / המומחים יוכלו לכתוב לו מכתב משכנע לייצר את הזריקות בארץ ? אני פשוט לא מרגיש שיש לי את הידע לכתוב מכתב משכנע כזה אני עובד בירושלים ליד אחד ממפעלי טבע אם מישהו רוצה לכתוב מכתב ואני מוכן להעביר לו את המכתב בנושא /או אולי כדאי לנסוע לביתו /משרדו ולנסות לשכנעו ? מה דעתכם ? חג שמח אלחנן

razgalili

New member
זריקות MB12

מיוצרת כרגע בחו"ל על ידי בתי מרקחת פרטיים, ולא על ידי חברה גדולה. לחברה גדולה לא יכול להיות ענין שוק כל כך קטן ושולי כמו השוק האוטיסטי, הם גם לא מסוגלים ליצר בכמויות קטנות כאלה, וגם שיטות היצור שלהם מחיבות שימוש בחומרים ושיטות שלא יאפשרו מוצר נקי מספיק בשביל הילדים שלנו. אין שום מניעה שבתי מרקחת פרטיים לא יכולו לייצר את הזריקות בישראל. הזריקות עצמן כלל אינן יקרות, כ-$4 לזריקה שהילד לוקח פעם ביומיים, עיקר הבעיה פה היא ההטסה והקירור. הזריקות יכולות לעזור למגוון רחב מאד של בעיות, אבל לצערי רוב האנשים שסובלים מהבעיות הללו לא מודעים להן בכלל. כל מי שסובל מפגיעה ביכולת של הגוף לבצע מתילציה יכול להרוויח הרבה מהזריקות הנ"ל כולל אוטיסטים, CF (מחלת היאפים) זאבת אדמונית, רגישיות כימיות, פיברומילג'יה וכו. אני אישית ראיתי שיפור בסימפטומים נירולוגים שלי עצמי. כל יוזמה לקידום הנושא תתקבל בברכה. בעיני יש חשיבות לא פחותה לקידום יצור קרמים עם גלוטטיון בישראל.

hagithanan

New member
קצת סבלנות

אנחנו עובדים כרגע מול לפחות שני בתי מרקחת בתקווה שיוכלו להכין זריקות MB12 פה בארץ, העניין לא פשוט, מכל מיני היבטים, בקרוב נדע קצת יותר. חנן

למעלה