זריקות MB12

Bath1

New member
זריקות MB12

הייתי אתמול בכנס ביו רפואי באדינבורו בהשתתפות ד"ר מקנדלס ועוד סוללה מכובדת של רופאי DAN ומעניין אותי לברר, דיבר שם בהתלהבות יתרה Dr. Neubrander על זריקות ה MB12. הוא המליץ להתחיל איתן כמה שיותר מהר גם מבלי לחכות פרק זמן מסויים עם הדיאטה (אולי רק שבועות ספורים). זה די חידוש לעומת כל מה שקראתי עד עכשיו.הוא היה כל כך נחוש לגבי ההשפעה החיובית שלהן דווקא בגיל צעיר והמליץ להתחיל ללא דיחוי בייחוד עם קטנטנים. רז/תמי, מה אתם אומרים?

razgalili

New member
אנחנו מסכימים

הזריקות הללו הן אחת מהתרפיות הכי מועילות ליותם. למיטב הבנתי היום את הצד הביולוגי של האוטיזם, מקור הבעיה הוא חוסר ב MB12 אצל הילד (מה שלא אמר שלתת לו MB12 ירפא את הילד לגמרי) רק לשים לב לכך שיש תת קבוצה קטנה של ילדים שלא מסתדרים עם הזריקות, לכן להתחיל בזהירות ולהפסיק אם יש תגובה שלילית

neomyz

New member
לא צריך להפסיק בהכרח אם יש תגובה

שלילית. אנחנו חיכינו עד יעבור זעם עם התגובה השלילית, והיא עברה בסוף. מה שהיה נכון אצלינו לגבי כמעט כל התוספים (חוץ מאבץ ואנזימים), שבהתחלה ראינו תגובה שלילית ורק אחרי שהיא עברה יכולנו לראות את השיפור.

Freed1

New member
ד"ר מקנדלס הציעה להפחית מינונים

במקרה של תגובה שלילית - מדובר בכל התוספים ולא רק בזריקות. אנחנו התחלנו לפני כשבוע, ועדיין אין תגובות (לא שליליות ולא חיוביות).

nissan41

New member
האם דרוש מרשם רופא? ומהיכן ניתן לרכ

אני הבנתי מההרצאה של נוברנדר (באינטרנט, לא היה לי הכבוד לשמוע אותו אישית) שהוא ממליץ על הריכוז הגבוה יותר. האם ידוע על איזה בית-מרקחת הוא ממליץ, ואיך ניתן לרכוש זאת לארץ? האם בארץ כבר הצליחו לעניין בית מרקחת או רשת פארם שתוביל את נושא MB-12יבוא וניפוק לצרכנים/פציינטים? בברכת חג שמח

Freed1

New member
אני מזמינה מ COASTAL

עדיין אין בארץ,זה תהליך שלוקח זמן, ועדיף להזמין עם מישהו שבא מחו"ל, משום שזה נשלח בקופסת קלקר עם קרחום, וצריך לשמור עליו. יש גם הורים שמזמינים לארץ, ונוסעים להוציא מהר מהמכס בשדה התעופה, וזה כנראה עובד טוב (אחת האמהות הסבירה בכנס איך היא עושה את זה, וגם רשמה לי במייל, למי שרוצה פרטים נוספים, אשלח במסר. המשלוח לארץ כנראה יקר, כי זה משלוח אקספרס ולא רגיל. כן, דרוש מרשם רופא, עם אישור של רופא מחו"ל. ד"ר מקנדלס מאשרת מרשמים של רופאים אשר עברו את ההדרכה שלה.

למעלה