זריקת דקא

זריקת דקא

כיודע קבלתי שלילי נוסף ביום ראשון( מזה כבר התאוששתי עכשיו אני רק דואגת בגלל המכשפה
). לכן החלטתי לקחת זריקת [דקא ארוך . הזרקתי היום בבוקר עוד לפני בוא המחזור . והשאלה היא האם המחזור יגיע ממש בימים הקרובים כפי שאומר היה או שמא יתעכב בשבוע או יותר בגלל הדקא ? ודרך אגב תודה על כל תגובות העידוד והחיבוקים זה באמת עזור ומחם את לב . צודקים שאומרים שאין מקום כמו

ר ו מ י ה

New member
עיכוב מחזור

המחזור יגיע רק אם היה ביוץ לפני הזרקת הדקא'. במידה ומחזור המוקפאים שביצעת נעשה כאשר היית עדיין תחת דיכוי ולא בייצת באופן טיבעי,יש להניח כי לא תקבלי מחזור. אם כן בייצת, יש להניח כי המחזור יגיע בימים הקרובים. שמחה שאת כבר יותר מעודדת

ר ו מ י ה

New member
במחשבה שנייה..

במידה ולקחת תמיכה הורמונלית לאחר החזרת העוברים המוקפאים, הפסקתם תוביל לירידה בפרוגסטרון מה שיכול להוביל לדימום לאחר יומיים שלושה.

נראה לי שהוא יגיע תוך כמה ימים

אבל לא ניתן לדעת בודאות. אנחנו מלעיטות את הגוף שלנו בהורמונים שמשבשים לנו את הגוף וגם את השכל, הרבה פעמים מה שנראה הגיוני בדף ההסבר המצורף לזריקה, לא נראה הגיוני לגופינו. אני מקווה שתצליחי להימנע מעוד מחזור מייסר ומקוה שזה יהיה המחזור האחרון לפני הריון ארוך ומושלם (למעט המחזור לפני הטיפול המנצח כמובן) אמן. שמחה מאד שהוטב לך.

למעלה